Ana sayfa Dizi Haberleri Kavak Yelleri dizisindeki yıllar sonra o hata yeniden gündem oldu!

Kavak Yelleri dizisindeki yıllar sonra o hata yeniden gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran dizilerden birisi de Kavak Yelleri olmuştu. Dizide yer alan genç oyuncuların hepsi başarılı noktalara geldi. Kariyer zıplaması dedirten bir durum var ise, bu da Kavak Yelleri sayesinde birçok isme vurdu.2007-211 yıllarında yayınlanan dizide yer alan isimlerden bazıları şunlardı: Aslı Enver, Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Ferit Aktuğ, Ceren Moray, Dağhan Külegeç, Sarp Apak…

Bu isimlerin hepsi de dizi sayesinde çok sevildi ve büyük projelerle yıllarca sektörde başrollerde yer aldı. Kavak Yelleri dizisi de unutulmadı. Halen sosyal medyada diziyle ilgili birçok içerik bulabilirsiniz. Önceki gün de twitter ortamında dizideki bir hata gündem oldu.

Pelin Karahan’ın canlandırdığı Aslı karakterinin sahnesinde mekan değişikliği dalga konusu yapıldı. Sahnenin bir bölümü farklı bir evde, kalan bölümü de başka bir evde çekilmişti. Bu sahne twitter’da Kavak Yelleri dizisinde yıllar sonra ortaya çıkan hata olarak yansıtıldı.

Aslında dizinin yayınlandığı dönemde de bu hata konuşulmuştu. Ancak o zaman internette haber sitelerinde yer almıştı, sosyal medya henüz doğum aşamasındaydı..

İşte Kavak Yelleri dizisinde yıllar sonra bile çok konuşulan o hatalı sahne: