Ana sayfa Dizi Haberleri Seçkin Özdemir’in Barış Falay hayranlığı ve Ezel takıntısı!

Seçkin Özdemir’in Barış Falay hayranlığı ve Ezel takıntısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seçkin Özdemir, Ezel dizisinin yerli diziler arasında takıntılı olduğu tek yapım olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu, instagram sohbetinde Al Yazmalım isimli dizide birlikte rol aldığı Barış Falay ile sohbette buluştu. Seçkin Özdemir, o dönemde dizi sektörüne yeni başlayan bir oyuncuydu. 2011-2012 sezonunda yayınlanan Al Yazmalım dizisinde Özge Özpirinçci, Seçkin Özdemir, Barış Falay, Saygın Soysal, Nesrin Cavadzade gibi dikkat çeken isimler yer almıştı.

Seçkin Özdemir, Ezel dizisinden takıntılı olduğu Kerpeten Ali karakterini canlandıran Barış Falay’ı sette gördüğü zaman heyecanlandığını söyledi. Ezel, dizisinden sonra Al Yazmalım isimli yapıma başlayan Barış Falay, setteki en ünlü isim idi…

O dönem Ezel’in müthiş etkileyiciliği tüm dizi sektörüne yayılmıştı. Bu nedenle de Barış Falay, Seçkin Özdemir için birlikte oynama noktasında inanamadığı bir kişi oldu.

Al Yazmalım dizisinde İlyas karakterini canlandıran Seçkin Özdemir, Barış Falay ile sette ilk karşılaşmalarını anlattı: “Cemşit kim diyorum, Barış Falay diyorlar. Ben zaten Ezel hayranıyım. Nasıl yani, diyorum. İnanamıyorum. İlk biz toplandık, tanışmak için. Özge ile biz oturuyoruz. Barış abi gelecek. Bir baktım, geldi Kerpeten Ali. Ezel, benim takıntılı olduğun tek iştir yerli dizilerde. Tam da onun üstüne senle çalıştık. Benim için çok enteresan bir şey. Bir de Muhteşem Yüzyıl’da da Halit Ergenç ile oynadım. Sonra ikinci projede seninle oynadım. Gerçekten benim için inanılmaz anılardı.”

Aradan geçen 8 yılın ardından halen izleyicilerin Al Yazmalım dizisiyle ilgili yorumlar yaptığını, oyuncuların samimiyeti ile ilgili bilgiler paylaşıldığını belirten Seçkin Özdemir, bunun çok hoşuna gittiğini de sözlerine ekledi.

Final bölümü de sürekli konuşuluyor, halen yayınlanıyor. Seçkin Özdemir, “İnsanların içine dokunan bir şey yapmışız, yapabilmişiz” diye konuştu.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Seçkin Özdemir (@seckinozdemir)’in paylaştığı bir gönderi ()