Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisinde alınan kararlar ile işler fena karıştı!

Kefaret dizisinde alınan kararlar ile işler fena karıştı!

tarafından ker_def

Pazar akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Kefaret dizisi başarılı performans sergileyen yapımlardan birisi oldu… Bu sezonun iyi hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları sergileyen yapımları arasında gösterilen Kefaret’te Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur başrolleri paylaşıyor.

Şimdiye kadar 16 bölümü yayınlanan dizi, iyi reytinglerle buraya kadar geldi. Geçen hafta TRT1’de başlayan Teşkilat’ın olumsuz etkilemediği tek dizi de Kefaret oldu. Reytinglerini koruyan, kemik izleyicilerini ekranda tutmayı başaran dizinin 17. bölümü de çok heyecanlı geçecek.

Dizide en önemli gelişme Özge Özacar’ın canlandırdığı Meltem karakterinin aldığı kararlar. Bu kararlar tüm karakterleri etkileyecek. Özellikle de Ahmet ve Arzu ilişkisini derinden sarsacak. Ahmet’i bitirme kararı alan ve elinde avucunda ne varsa almayı kafasına koyan Meltem, bir adım daha atacak. Bu sefer de Arzu’ya kendisine kumpas kuran kişinin Ahmet olduğunu söyleyecek. Bu sözlerden sonra Arzu nasıl kararlar alacak merakla bekleniyor.

Ahmet, Arzu ile ilişkisinin basına düşmesi sonrası işinden olunca bunalıma girer ve Zeynep’in çiftliğindeki köy evine sığınır.

Kefaret dizisinde alınan kararlar ile işler fena karıştı! 7

Meltem, Ahmet’e boşanma davası açar ve uzaklaştırma kararı çıkartır. Son anda polis baskınından kurtulan Arzu kendisini ihbar eden ve bütün parasına el koyanın kim olduğunu araştırmaktadır.

Zeynep ve Sinan nikah için gün alırlar ancak Sinan nikah gününe kadar görevli olarak yurtdışında olacaktır. Nikah günü yaklaşır ancak Sinan’dan hiçbir haber alınamamaktadır.

Kefaret dizisi 14 Mart Pazar günü yayınlanacak 17. bölümden 2. fragmanı videoda bulabilirsiniz.