Ana sayfa Dizi Fragmanları Sefirin Kızı dizisinin üzerine kabus gibi çöküyor!

Sefirin Kızı dizisinin üzerine kabus gibi çöküyor!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Sefirin Kızı dizisinde 44. bölüm 15 Mart akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde neler olacağı ile ilgili detaylar merakla bekleniyor. Dizide yaşanacaklar hakkında ayrıntılar ortaya çıktı. Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide önemli gelişmeler yaşanacak.

Sedat’ın Mavi ve Sancar’ın hayatına kabus gibi çökeceği sahneler izleyeceksiniz. Peki 44. bölümde neler olacak? İşte tüm detaylar: Mavi, Sancar’la olan evliliğinin keyfini süremeden eski eşi Sedat üzerine kabus gibi çöker. Geçmişin yaralarından kurtulmaya çalıştıkça daha beter içine çekilen Mavi, bir yandan Sancar’a duyduğu güveni de sorgulamaya başlar.

Sancar kendini dönüp dönüp aynı soruların ve şüphelerin içinde çırpınırken bulur. Bir yandan Mavi’yi korumaya çalışan yüreği bu yangından sağ kurtulabilecek kadar güçlü olsa da aklıyla mücadelesi devam eder.

Yahya ve Dudu’nun düğün hazırlıkları son sürat devam ederken Yahya kafasındaki soru işaretlerinin peşine düşer. Diğer tarafta Elvan, anası bildiği Halise ile hiç beklemediği bir konuşma yapar. Yapayalnız olduğunu hissettiği anda ona elini uzatan Bora’nın elini tutma konusunda ise kararsızdır.

Sefirin Kızı dizisinin üzerine kabus gibi çöküyor! 7

Güven, Melek’i almak için Sancar’dan yediği son golün üzerine kendine yeni oyun arkadaşları bulur. Bu kez çok daha tehlikeli ve kontrol edilmesi imkansız bir oyunun içine girmektedir.

Yahya ve Dudu için büyük gün gelip çattığında herkesi birbirinden ilginç sürprizler beklemektedir. Efeoğlu ailesi için unutulmaz bir düğün günü olacaktır.

Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ün başrollerini paylaştığı, Star’ın sevilen dizisi, ‘Sefirin Kızı’ her pazartesi izleyici ile buluşuyor. Sefirin Kızı’nın yapımına NGM ve O3 Medya’nın birlikte imza atıyor.

Dizide; Engin Akyürek ‘Sancar Efe’ karakterini canlandırırken, Tuba Büyüküstün ise ‘Mavi’ karakterini canlandırıyor.

Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Ferit Aktuğ, Özlem Çakar Yalçınkaya, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Esra Kızıldoğan, Cemre Öktem ve Şafak Başkaya’nın da oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin çekimleri Ege’de yapılıyor.

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın yaptığı dizinin senaryosunu ise Eylem Canpolat, Ozan Aksungur, Defne Gürsoy, Oğuz Ayaz, Gamze Arslan Çelik ve Ozanser Uğurlu kaleme alıyor.

Yayın Günü: 15 Mart Pazartesi
Yayın Saati: 20.00 / Yeni bölüm – 44. Blm

Yapım: NGM & O3 Medya
Yönetmen: Emre Kabakuşak
Senaryo: Eylem Canpolat, Ozan Aksungur, Defne Gürsoy, Oğuz Ayaz, Gamze Arslan Çelik, Ozanser Uğurlu.
Oyuncular: Engin Akyürek (Sancar), Tuba Büyüküstün (Mavi), Doğukan Polat (Yahya), Hivda Zizan Alp (Elvan), Ferit Aktuğ (Bora), Özlem Çakar Yalçınkaya (Refika), Erdal Küçükkömürcü (Güven), Gonca Cilasun (Halise), Esra Kızıldoğan (Müge), Cemre Öktem (Zehra), Şafak Başkaya (Sedat)