Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinde senarist sakız gibi uzatmadı, Türk dizilerinde buna alışık değiliz!

Kefaret dizisinde senarist sakız gibi uzatmadı, Türk dizilerinde buna alışık değiliz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Kefaret dizisinin 2. yeni bölümü 29 Kasım akşamı yayınlanacak. İlk bölümü ile çok iyi reytingler alan, sosyal medyada güçlü bir destek bulan, hikayesi ve oyuncularıyla da sevilen bir Kefaret izledik…

Dizinin daha ilk bölümde hem de Arıza ve Menajerimi Ara gibi güçlü yapımların karşısında çok iyi sınav vermesi, başarılı bir başlangıç olarak görülüyor. Hikayede ise senaryonun sakız gibi uzatılmayacağı, konuların net bir şekilde sunulacağı ve hikayenin derinleştikçe daha da çok ilgi çekeceğine yönelik izlenim oluştu.

Dizi hayranları, Zeynep’in kızının bulunmasının bu kadar hızlı yaşanmasına biraz şaşırdıklarını belirten yorumlarda bulundu. Dizinin her yeni bölümde daha da ilginç olacağına yönelik beklentilerini belirten izleyiciler, heyecanla 2. bölümü bekliyor.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur, Özge Özacar ve Ege Kökenli gibi gibi güçlü isimleri buluşturan dizide çocuk oyuncu Lavinya Ünlüer’in performansı da izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Zeynep’in küçük kızı Elif’in neden kaçırıldığı, kim tarafından kaçırıldığı gibi detayların çıkmaya başlaması ile birlikte hikayenin daha da heyecanlı olması bekleniyor.

Kefaret dizisinin 2. bölümü 29 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak. Yeni bölümden yeni görüntüleri videoda bulabilirsiniz.