Ana sayfa Sosyal Medya Çok ilginç tesadüf! Özge Özpirinçci ve Feyyaz Duman’ın birbirlerinden haberi var mıydı acaba?

Çok ilginç tesadüf! Özge Özpirinçci ve Feyyaz Duman’ın birbirlerinden haberi var mıydı acaba?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon tarihimizin unutulmaz dizileri arasına girmeyi başaran Kadın dizisi, uzun yıllar hatıralardan çıkmayacak şüphesiz. Özellikle Bahar, Ceyda, Arif, Şirin gibi karakterleri oynayan oyuncular da bu rolleriyle hatırlanmaya devam edecekler. Hepsi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı dizi, 2017 yılında başlamış ve geçtiğimiz Şubat ayında da ekrana veda etmişti.

Özge Özpirinçci’nin iki çocuklu ve hasta bir kadını oynadığı dizide Feyyaz Duman da komşuları Arif’i oynuyordu. Duman, daha önce bazı projelerde yer alsa da televizyonda ilk kez bu kadar çok dikkat çeken bir rolde yer almıştı. Şu anda Baraj dizisinde başrolde oynuyor.

Her iki oyuncu da bugün instagram sayfalarından Kadın dizisini hatırlatan paylaşımlar yaptılar. Muhtemelen birbirlerinden habersizlerdi ama sayfalarını takip edenler durumu farketti.

Özge Özpirinçci, bugün biraz nostaljiye dalmış durumda önce Kadın dizisinin yönetmeni Nadim Güç’ün bir fotoğrafıyla andı. İki yıl önce bugün çekilen fotoğraf paylaşımıyla diziye bir gönderme yaptı.

Çok ilginç tesadüf! Özge Özpirinçci ve Feyyaz Duman'ın birbirlerinden haberi var mıydı acaba? 9

Oyuncu daha sonra tam 8 yıl önce bugünkü bir paylaşımını da yayınladı. Burada da Ağır Roman dizisinin çekimlerinden bir kare vardı. “Ne güzel setti” diyerek o günleri andı oyuncu…

Çok ilginç tesadüf! Özge Özpirinçci ve Feyyaz Duman'ın birbirlerinden haberi var mıydı acaba? 10

Şimdilerde Fox TV’nin Baraj dizisindeki Nazım karakteriyle ekranlara gelen Feyyaz Duman’ın da Özge Özpirinçci gibi Kadın dizisini anacağı tutmuş adeta! Menajeri Selin Kök’ün hesabından yapılan dizinin bir sahnesinin paylaşımını kendi story bölümüne ekledi oyuncu.

Özge Özpirinçci ile aynı gün Kadın dizisini anmış olmaları ise ilginç bir tesadüfü de beraberinde getirmiş oldu. O günleri anan iki oyuncu, takipçilerine de yeniden ‘ne diziydi’ dedirtti adeta…

Çok ilginç tesadüf! Özge Özpirinçci ve Feyyaz Duman'ın birbirlerinden haberi var mıydı acaba? 11