Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret kendi kitlesini buldu, sağlam bir konumda!

Kefaret kendi kitlesini buldu, sağlam bir konumda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Kefaret dizisinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur başrollerde yer alıyor. Yan rollerde Özge Özacar ile Ege Kökenli de dikkat çeken performanslar ortaya koymaya devam ediyor… Kefaret’in Zülfü Livaneli’nin kitabından Mahinur Ergun tarafından senaryolaştırılan hikayesi de çok akıcı bir şekilde ilerliyor.

Dizinin 2020 yılı içinde toplam 6 bölümü yayınlandı. Her bölümü ile de yüksek reytingler alan dizi, 5-6’lı oranlarda gidip geliyor. Ancak kemik bir izleyici kitlesini kendisine bağladı da net bir şekilde ortada. Dizinin hikaye anlatımı, müzikleri de oyunculuk performansı ile birleşince sağlam bir konum elde ettiğini söyleyebiliriz.

Arıza dizisi ile yarış halinde olan Kefaret, 10 Ocak Pazar günü itibariyle Hercai dizisinin de gelişi ile birlikte daha çetin bir rekabet içinde kalacak. Arıza’nın da Hercai’nin de kendi kitlesi var ve ikisi de iyi sonuçlar alıyor. Menajerimi Ara dizisi ise bir adım geriden geliyor…

Kefaret hakkında sosyal medyada yapılan yorumlarda ise “Dizi çok güzel ve süper ilerliyor” diyen hayranlar, pazar günlerini iple çektiklerini belirten ifadeler kullanıyor.

Alp karakterinin kendilerini rahatsız ettiğini de belirten dizi hayranları, ilk başta Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat’ı birbirine yakıştırmamıştı. Ancak bölümler geçtikte Zeynep ve Sinan karakterleri herkesin gözüne daha farklı ve güzel gelmeye başladı. 7. bölümde Sinan ve Zeynep’in aşka tutunmaları da diziyi daha da heyecanlı hale getireceğe benziyor.

Kefaret’in 3 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak olan 7.bölüm fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.