Ana sayfa Dizi Arşivi Savaşçı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Savaşçı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Savaşçı, Fox’ta yayınlanan askeri ve dram türündeki Türk dizisidir. Limon Film imzalı Savaşçı’nın ilk bölümü 9 Nisan 2017 tarihinde yayımlandı. Toplam 4 sezon çekilen dizi, izleyicilerden büyük ilgi gördü. 27 Eylül 2020 tarihinde yayınlanan 99. bölüm ile birlikte dizi ara verdi. Savaşçı, 5. sezonun başında çekimler başlamadığı için ekranda yeniden yer alamadı.

Yönetmenliğini Osman Taşçı ve Şafak Bal’ın birlikte üstlendiği dizinin senaryosunu Süleyman Çobanoğlu kaleme alıyor. Dizi, Türk askerinin teröristlerle kahramanca mücadelesini konu alıyor. Aksiyon sahnesi ile dolu olan dizi, operasyona çıkan özel bir timin içinde yaşanan olayları, operasyonda yaşanan savaş anlarını, karakterlerin özel hayatlarından detayları içeriyor. Savaşçı, bir askeri kahramanlık hikayesi olarak büyük ilgi gördü.

Savaşçı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

KÜNYE:

Kanal: Fox
Yapımcı: Limon Film
Türü: Askeri – Dram
Yayın Tarihi: 9 Nisan 2017
Mekan: Eskişehir- Konya- Ankara
Süresi: 120 dakika
Müzik: Alpay Göltekin- Zeynep Alasya- Caner Özkan
Sezon: 5
Başrol: Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Gaye Turgut.
Oyuncular: Doğan Bayraktar, Ali Tarık Fındık, Nazan Diper, Alp Öyken, Serhat Nalbantoğlu, Yiğit Anıl Dinkci, Ersin Olgaç, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Kayıhan Kızılırmak, Sertan Erkaçan, Ogeday Girişken, Serkan Kuru, Bahadır Buyruk, Belma Mamati, Zerrin Sümer, Anıl Altınöz

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/savascifox
Instagram: https://www.instagram.com/savascifox/
Facebook: https://tr-tr.facebook.com/savascifoxta
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC7G8qP446Mwd3DwUQf_-N5w
Resmi internet sayfası: https://www.fox.com.tr/Savasci/

TÜM HABERLER:

Savaşçı dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm Haberler için tıklayınız…

Savaşçı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

GENEL İZLENİM:

Savaşçı, askeri dram türünde bir yapım. Zaman zaman ağır bir konuya sahip dizi Bordo Bereliler’in hikayesini ekranlara taşıyor. 4 sezon yayınlandığı Pazar akşamları zirvede kalma başarısını yakalayan dizinin, koronavirüs pandemisi nedeniyle 2020 yılının mart ayında çekileri durduruldu. Elde kalan 3 stok bölüm ile 5. sezon başlatıldı ama yeni bölümler çekilmeyince dizi 99. bölümüyle birlikte ara verdi. Bu arada başrol oyuncusu Berk Oktay, yapımcı ile anlaşamayarak ayrıldı.

HİKAYESİ:

Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, ‘Bordo Berelilerin’ hikayesi.

Hikayemiz, bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır.

Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar. Çünkü onlar için, “söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!”

Savaşçı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

KARAKTERLER:

Berk Oktay (Yüzbaşı Kağan Bozok)
Murat Serezli (Albay Halil İbrahim Kopuz )
Sarp Levendoğlu (Yüzbaşı Haydar Bozkurt)
Gaye Turgut (Teğmen Çiğdem Ülgen )
Doğan Bayraktar (Astsubay Kıdemli Üstçavuş Selçuk Yenilmez )
Ali Tarık Fındık (Astsubay Çavuş İlyas Karaca)
Nazan Diper (Selver Bozok )
Alp Öyken (Mehmet Arif Kırlangıç )
Serhat Nalbantoğlu (Tümgeneral Ahmet Kutalmış )
Yiğit Anıl Dinkci (Sedat Koçak )
Ersin Olgaç (Er Doğan Bayındır )
Şahverdi Ali Eren (Seyfi)
Esma Soysal (Astsubay Çavuş Başak Gümüş )
Kayıhan Kızılırmak (Velid )
Sertan Erkaçan (Üsteğmen Fazıl Batur Gökbudak)
Ogeday Girişken (Astsubay Çavuş Demir Döğer )
Serkan Kuru (Astsubay kıdemli başçavuş Ali Çekiç )
Bahadır Buyruk (Astsubay Çavuş İlhan Yazır )
Belma Mamati (Esin Kutalmış)
Zerrin Sümer (Akkız Bozkurt)
Anıl Altınöz (Merlin )

MEKANLAR:

Dizinin birçok sahnesi dağlık alanda geçiyor. Bu yüzden dağ sahneleri Konya ve Ankara’da çekiliyor. Dağ sahneleri dışında kalan diğer sahneler için de Eskişehir’de çekim yapılıyor. Eskişehir ve Konya arasında yapılan çekimler için iki şehre de büyük set platoları kuruldu.

BERK OKTAY,  TRANSFER OLDU!

Savaşçı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 14

99 bölüm boyunca dizinin başrolünde yer alan ve Kağan Bozok karakterini canlandıran Berk Oktay, yapımcı Limon Yapım ile yaşadığı sorunların ardından dizinin 5. sezonu öncesinde ayrıldığını duyurdu. Berk Oktay daha sonra da Savaşçı ile aynı kanalda yayınlanan Yasak Elma dizisine katıldı. Bu gelişme Savaşçı dizisi hayranlarını çok üzdü.

BERK OKTAY SAVAŞÇI DİZİSİNDEN NEDEN AYRILDI?

Savaşçı’da Kılıç Timi üyesi Yüzbaşı Kağan Bozok rolüyle akıllardan silinmeyecek etkileyici sahnelere imza atan Berk Oktay’ın sosyal medya hesabı üzerinden diziye veda ettiğini duyurması sevenlerini bir hayli üzdü. Berk Oktay, Savaşçı dizisinden ayrıldığını şu sözlerle açıkladı:

“Herkese merhabalar. 99 bölüm boyunca ekranda kalıp, zirvede yer alma başarısı göstermiş, çekimlerine ilk başladığımız günden itibaren büyük bir özveriyle ve üzerimde taşıdığım üniformanın hassasiyetiyle çalıştığım ve başarısında pay sahibi olduğumu düşündüğüm #savaşçı adlı dizimizden ayrılma kararı aldım. Bu kararımın gerekçeleri hakkımda spekülatif bir açıklama olmadığı müddetçe, iş ahlakım sebebiyle ‘kol kırılır, yen içinde kalır’ prensibimde saklı kalacaktır. Öncelikle bana sonuna kadar güvenen, kalemiyle #savaşçı’yı Türk Askerinin bir manifestosu haline getiren, Yarattığı ve üzerime biçtiği Kağan Bozok karakteri ile Sarı Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının yolundan giden Türk Askerimizi ekrana yansıtan, bizlere Anıtkabir de üniformamızla saygı durusunda bulunma şerefini yaşatan senaristimiz Sn. Süleyman Çobanoğlu abime ve hikayeleri ve kalemleriyle muhteşem işler çıkartan @gul_guzelkaya ve @gulizarvatanlar hanımefendilere, işin başladığı ilk günden beri başımızda duran ve bizleri Kılıç Timi haline getiren abimiz her şeyimiz büyük komutanımız ‘Şeşe’ abime @bulentsevket, neler yaşadığımızı biz biliriz 4 sezon boyunca bu işe eli değip gerçek birer #savaşçı olan, işin gerçek sahibi tüm oyuncu arkadaşlarıma, tabii ki ‘Kılıç Timi’ ne, zorlu şartlarda kahrımızı çeken, ve 1 hafta gibi kısa bir sürede harika işler çıkartan tüm yönetmenlerime ve ekip arkadaşlarıma ve son olarak ama en büyüğü olarak da yaptığımız işi benimseyip bizlere alkışıyla güç veren ve evlerine kabul eden tüm seyircimize sonsuz teşekkür ederim… yeni yolculuklarda görüşmek dileğiyle. ‘Kılıç gidiyoruz”

Savaşçı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 15

JENERİK:

Savaşçı dizisinin müzikleri, Zeynep Alasya, Alpay Göltekin ve Caner Özkan’a ait. Dizinin Jenerik müziğindeki şarkı da yayınlandığı ilk günden itibaren. izleyenlerin ilgisini çekiyor.

FRAGMANLAR:

Savaşçı dizisinden ilk fragman Fox’un ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2017 yılının Nisan ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı. Sonrasında ise her bölüm öncesinde fragmanlar düzenli şekilde ekrana geldi. 4 sezon boyunca da yeni bölümler öncesinde çeşitli fragmanlar yayınladı. Dizinin bugüne kadar yayınlanan tüm fragmanları videodaki oynatma listesinden izleyebilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Savaşçı dizisinin 1.sezonu 9 Nisan 2017 Pazar günü başladı. İlk sezon 10 bölüm devam etti. 18 Haziran Pazar günü yayınlanan 10. bölümden sonra dizi tatile girdi. 4. Sezonunu yayınlanırken 15 Mart 2020 tarihinde Koronavirüs salgını nedeniyle dizinin setinde çekimlere Eylül ortalarına kadar ara verildi. Dizinin 5. Sezonu ise 13 Eylül 2020’de başladı. Ancak stok yayınlanan 3 bölümün ardından çekimler uzun süre yapılmadı. Yayınlanan bölümlerin tamamını videodki oynatma listesinden izleyebilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Savaşçı dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler yayınlandı. Bu klipler dizinin youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

7. Bölüm Özel Klip

17. Bölüm Özel Klip

56. Bölüm Özel Klip

KAMERA ARKASI:

Eskişehir- Ankara ve Konya’da çekimleri yapılan dizinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlanıyor. Kamera arkasında ki eğlenceli görüntülerle birlikte oyuncular ve teknik ekip arasında ki uyum da dikkat çekiyor.