Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret, Son Yaz ve Masumiyet dizilerinin fark atan bir özelliği var!

Kefaret, Son Yaz ve Masumiyet dizilerinin fark atan bir özelliği var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Bu sezon hikaye kurgusu noktasında hem akıcılık hem güncel hayata dokunuş hem de doğal ama çekici bir şekilde ilerleyen 3 hikaye dikkatlerimizi çekiyor. Dizi hayranları zaten durumun farkında ve gerekli ilgiyi gösteriyor. Ama özellikle bu 3 yapımdan bahsetmeden olmaz.

Kefaret dizisi bu noktada ilk dikkat çeken dizi oldu. Zülfü Livaneli’nin kitabından Mahinur Ergun tarafından hikayeleştirilen Kefaret, iyi hikaye örgüsüne sahip yapım olarak göz doldurdu. Ardından benzer bir durumu Fox TV’nin Cuma akşamları yayınladığı Son Yaz dizisinde gördük. Şimdi bu iki yapımın arasına Masumiyet isimli yine Fox TV dizisi de katıldı.

Bu üç diziyi yayındaki diğer yapımlardan ayıran en önemli nokta, aslında güncel hayatın içinde kalmaları, hikaye hızının tam yerinde olması, saçmalıklar ve abartılardan uzak daha yalın bir dille anlatılmaları olarak sıralayabiliriz.

Masumiyet dizisi hikaye akışı ve kurgusu ile her hafta daha da çok dikkat çekmeyi hak eden bir yapım konumunda. 21 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanan dizinin 9. bölümünün aldığı reytingler de çok iyi bir yolda olduğunu gösteriyor.

Masumiyet dizisinin önündeki engel ise Sadakatsiz. Çünkü dün akşam Sadakatsiz yokken Masumiyet adeta reyting patlaması yaptı. Yani 2. sezonda Masumiyet dizisi devam edecektir ve Fox TV’nin Sadakatsiz ya da benzeri bir projenin olmadığı bir güne yerleştirmesi Masumiyet dizisinin önünü açacak bir gelişme olacaktır.

Peki Masumiyet’in 10. bölümünde neler yaşanacak? Yeni bölümden ilk fragmanı aşağıda bulabilirsiniz. İrem’in İlker karşısında yaşayacağı büyük şok, izleyicilerin de heyecanını artıracak… İşte 10. bölümden ilk fragman: