Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinin izleyiciyi ne kadar bunalttığını gören yok mu?

Benim Adım Melek dizisinin izleyiciyi ne kadar bunalttığını gören yok mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Benim Adım Melek dizisinin 63. yeni bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor. 28 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde dikkat çekici gelişmeler var. Dizinin 66. bölümü ile final yapacağı biliniyor. Son 4 bölüm kaldı ve izleyiciler de merakla hikayenin nasıl bir sonla biteceğini merak ediyor.

Dizi hayranlarının sosyal medyaya yansıyan eleştirileri bitmek bilmiyor. Entrikanın artık izleyicileri fazlası ile sıktığı bu ortamda, mutlu bir son bekleyenler için bu mümkün olacak mı bilinmez… Ancak senaristlerin son 4 bölümde de entrika üstüne entrikaya başvurmaları artık kesin gibi… Kerem karakterinin üzerine çöken karabuluttan sonra Ömer de yeni bölümün kurbanı olacak gibi duruyor.

Halil ve Melek’in gün yüzü göremediği, Defne ile Ömer aşkının heba edildi hikayenin izleyicinin içine fenalık getirdiğini artık görmek lazım… Bir dizi hayranı şöyle yazıyor: “İçime fenalık bastı, bu kadar da sinir bozucu bir bölüm olamaz. Kerem içimi yaktın. Yalnız o sitede kamera falan yok muydu da Kerem suçlu gibi nezarette tutuluyor. Alpay umarım bu sefer kaçamaz.. Gerçekten Kerem’e içim acıdı. Tabi DefÖm çifti de evlendiler diye sevindik, dert babam dert, yüzleri gülemedi.”

Benim Adım Melek dizisinde heyecanı yüksek tutmak ve hikayeyi geliştirmek için senaristlerin aklına hep olumsuzlukların gelmesi, aşkın ve umudun dizide çok arka planlara atılması son zamanlarda alışıldık durum.

Ancak bu duruma rağmen dizinin hayranları son haftalarda da yapımı yalnız bırakmıyor. Nehir Erdoğan, Kutsi ve Mehmet Çevik gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizide oyunculuk performansları da bir harika… Dizide yaşananları gerçekmiş gibi algılatan usta isimler ve sön dönemin dikkat çeken genç isimlerinden kurulu kadro işini iyi yapıyor.

Benim Adım Melek hayranları ise en azından son 4 bölümde umuda ve aşka tutunmak istiyor, bu hikayenin güzel bir sonla bitmesini arzu ediyor. Bakalım senaristler bu isteği görecek mi?

Benim Adım Melek dizisinin 28 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak olan 63. bölüm fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Yine heyecanlı ama dramlarla dolu anlar sizleri bekliyor.