Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’ın İtalyan hayranlarıyla buluşacağı tarih belli oldu!

Can Yaman’ın İtalyan hayranlarıyla buluşacağı tarih belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’yi İtalya’da temsil eden başarılı oyuncu Can Yaman’ın İtalya’da çektiği ilk dizi Viola Come Il Mare’nin yayın tarihi nihayet belli oldu. Daha önce yayını iki kez ertelenen dizi, yakışıklı oyuncunun hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Can Yaman bir yıldan uzun süre önce kariyerini sürdürmek İtalya’ya yerleşmişti. Sandokan isimli dizinin başrolü için teklif alan yakışıklı oyuncu, Türkiye’de çektiği son dizi Bay Yanlış’ın reytinglerde hüsrana uğraması üzerine gelen teklifi kabul etmiş ve bu ülkeye gitmişti.

Ancak Sandokan bir türlü çekilemedi. Önce pandemi nedeniye daha sonra başka sebeplerden ötürü dizinin çekimi sürekli ertelendi, bir türlü gerçekleştirilemedi. Bu süreçte reklam filmlerinde rol alan Can Yaman, İtalya’nın en büyük kanallarından biri olan Canale 5 için çekilecek olan Viola Come Il Mare dizisinden gelen başrol teklifini kabul etti.

Can Yaman’ın İtalyan hayranlarıyla buluşacağı tarih belli oldu! 7

Çekimleri geçen yaz gerçeklşetirilen dizinin yayını da iki kez ertelendi. Bu durum Can Yaman’ın İtalyan hayranlarının sabırsızlığının artmasına neden oldu. Viola Come Il Mare dizisinin kısa süre önce nihayet eylül ayında ekrana geleceği belirtilmişti. Dizinin kesin yayın tarihi de belli oldu. Buna göre Can Yaman’ın bir polisi canlandırdığı Viola Come Il Mare dizisi 14 Eylül’de Canale 5’te yayınlanmaya başlayacak.

Geçtiğimiz Eylül ayında çalışmalarına başlanan dizi, Roma ve Palermo’da çekildi. Kanalın yaptığı açıklamada Viola Come Il Mare’nin, sezonun ilk dizisi olacağı belirtildi. Dizide Francesco Demir isimli yarı İtalyan yarı Türk bir polisi canlandıran Can Yaman’ın hayat verdiği karakter şöyle tanımlandı:

“Francesco Demir büyüleyici ve baştan çıkarıcı bir adam, büyük bir araştırmacı yeteneği var ama insan ırkına inancı yok. İş yerinde sezgisel ama aynı zamanda dürtüsel ve kurallara uymayan bir karakter.” Bu metinle birlikte Can Yaman’ın canlandıracağı karakterin dizideki ilk görüntüleri de paylaşıldı.