Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisine bravo! Masumlar Apartmanı da aynısını yapmıştı

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine bravo! Masumlar Apartmanı da aynısını yapmıştı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8’de yayınlanan ve dün akşam 18. bölümüyle ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisinin sonunda tüm oyuncular ve ekibin hep birlikte İzmir için verdikleri mesaj dikkat çekti. Geçtiğimiz hafta 30 Ekim Cuma günü meydana gelen 6,9 şiddetindeki deprem, tüm Türkiye’de büyük bir acıya nenden oldu.

İzmir’de günlerce süren arama kurtarma çalışmalarında herkesin yüreğini ağzına getiren, göz yaşları içinde izlenen bir süreç yaşandı. 104 kişinin hayatını kaybettiği, binden fazla kişinin yaralandığı felaket sonrası, Türkiye adeta tek yürek oldu.

Ekranda da pek çok dizi yaşanan felaket nedeniyle yayınlanmadı. Duyarlı davranış gösteren kanallar ve yapımcıların bir sonraki adımı ise bu hafta Pazartesi gününden itibaren yeni bölümlerin yayınlanmasına başlanmasıyla verilen mesajlar ortaya çıktı.

İlk olarak Pazartesi günü Çukur dizisindeki duvar yazıları ile İzmir’e ‘geçmiş olsun’ dilekleri iletilirken, önlem almanın önemine değinilen cümleler ekrana getirildi. TRT1’e yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin tüm oyuncuları ve ekibi de hep birlikte İzmir’e ‘geçmiş olsun’ ve baş sağlığı dileklerini ilettiler.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine bravo! Masumlar Apartmanı da aynısını yapmıştı 7

Dün akşam Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin son sahnesinden hemen sonra yine Masumlar Apartmanı dizi setinde olduğu gibi tüm oyuncular ve ekip hep birlikte İzmir’e ‘geçmiş olsun’ dileklerini gönderdiler.

Başrol oyuncuları Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un önde durduğu görüntülerde önce Çelikkol, şunları söyledi: “Canımız İzmir’imiz geçen hafta bir depremle sarsıldı. Vefat edenlere rahmet, yaralılara sağlık ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.”

Daha sonra sözü alan Demet Özdemir ise, “Bu vesile ile nice canlarımızın elimizden kayıp gitmesine izin vermeyen, yorulmak bilmez korkusuz arama kurtarma ekiplerimize de çok teşekkür ederiz. Geçmiş olsun İzmir, geçmiş olsun Türkiye.” açıklamasını yaptı.