Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde heyecanı artıran yeni karar!

Son Yaz dizisinde heyecanı artıran yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranının sevilen dizilerinden Son Yaz, büyük bir heyecan ile bekleniyor… Dizinin ikinci sezonu için üst üste transferler yapıldı. Geçtiğimiz günlerde oyuncuların ikinci sezon senaryosu üzerindeki okuma provaları yaptığı da ortaya çıkmıştı.

Son Yaz dizisinde çekimlerin başladığı da ortaya çıktı. Dizinin oyuncuları bir araya geldi ve ikinci sezon için ilk sahnelerin çekimlerine başlandı. Son Yaz dizisinin Eylül ayı içerisinde ekrana getirilmesinin kararlaştırıldığı gelen bilgiler arasında. Bu son karar dizi hayranlarını da mutlu edecektir. Son Yaz, 21 bölüm süren ilk sezonun ardından 3 yıllık zaman atlaması ile izleyici karşısına çıkacak.

Canan karakterine hayat veren Funda Eryiğit’in yeni sezonda olmaması izleyicileri üzen bir gelişme oldu. Ancak yeni transferler ile dizinin kadrosunun bir hayli güçlendiği de ortaya çıktı. Birce Akalay, Onur Bay, Yılmaz Bayraktar, Yaprak Medine ve Zuhal Gencer diziye katılan ünlü isimler oldular.

Şebnem Dönmez, Erdem Şanlı ve Emre Karayel’in de hikayeden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Yeni sezonu heyecanla beklenen Son Yaz dizisinin hikayesindeki değişim çok merak ediliyor.

Özellikle de Halil Babür’ün canlandırdığı Soner Sancaktar’ın ailesinin bir hayli genişlemesi hikayenin mafya yönünün daha çok öne çıkacağına işaret ediyor.