Ana sayfa Dizi Haberleri Kenan İmirzalıoğlu ‘proje yok’ dedi ama Aras Bulut İynemli ve Can Yaman’ın izinden gidecek!

Kenan İmirzalıoğlu ‘proje yok’ dedi ama Aras Bulut İynemli ve Can Yaman’ın izinden gidecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok ünlü isim Disney Plus projelerinde yer almak için arka arkaya anlaşmalar yaparken, bu isimler arasına Kenan İmirzalıoğlu’nun da katılma ihtimali yükseldi… Oyuncu için yeni bir dizi iddiası ortaya atılırken, hayranlarını da büyük bir heyecan kapladı.

İkinci bebeklerini bekleyen Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çifti, uzun süredir dizi projelerinde yer almıyor.. Sinem Kobal, kızı Lalin’i dünyaya getirmesinin ardından sonbaharda ikinci kızına hamile kalmıştı. Kenan İmirzalıoğlu ise mayıs sonunda ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşayacak.

Kim Milyoner Olmak İster isimli yapımda sunuculuk yapan Kenan İmirzalıoğlu, dizi projelerine ise çok sıcak bakmıyor. Televizyonda 4 yıldır yer almayan, dijitalde ise Alef ismli yapımdan sonra başka bir iş ile anılmayan oyuncu için bazı iddialar ortaya atıldı.

Kenan İmirzalıoğlu 'proje yok' dedi ama Aras Bulut İynemli ve Can Yaman'ın izinden gidecek! 7

Proje seçiminde titiz davranan Kenan İmirzalıoğlu, televizyon dizileri yerine dijital projelerde yer almayı tercih ediyor. Muhabirlere röportajında bir projesinin olmadığını açıklamış olmasına rağmen oyuncunun, Gri isimli dijital bir dizi için OGM Pictures’ten gelen teklifi değerlendirdiği ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın iddiasına göre, Kenan İmirzalıoğlu Gri isimli dijital diziye sıcak bakıyor. Disney Plus platformu için hazırlanmakta olan dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt yazdı. Taylan Biraderler tarafından yönetilecek olan dizide Kenan İmirzalıoğlu’nun kendi ismiyle yer alması bekleniyor.

Son dakikada bir sorun çıkmaz ise Kenan İmirzalıoğlu için hem ikinci kez baba olma hem de yeni bir diziye başlama sevinci aynı döneme rastlayacak.

Can Yaman, Demet Özdemir, Aras Bulut İynemli, Engin Akyürek gibi isimleri bünyesine katarak özel projeler hazırlamakta olan Disney Plus platformu, bu sefer de Kenan İmirzalıoğlu ile yine gündem oldu… Ünlü isimlerin birbiri ardına yaz aylarında faaliyetine başlayacak olan Disney Plus’ta yer alması çok önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.