Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Rıza Kocaoğlu yeni dizi imajı ile karşınızda!..

Oyuncu Rıza Kocaoğlu yeni dizi imajı ile karşınızda!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TV8’de ekranlara gelmeye hazırlanan Tuzak dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Başrollerini Akın Akınözü ve Bensu Soral’ın paylaştığı Tuzak’ın oyuncu kadrosunda yetenekli oyuncu Rıza Kocaoğlu’da var.

Her projede büründüğü farklı karakterle izleyiciyi kendine hayran bırakan oyuncunun en son rol aldığı Çukur dizisindeki ‘Aliço’ karakteri hala hafızalarda. Rıza Kocaoğlu Netflix’in çok ses getiren Zeytin Ağacı adlı dizisinde de yine etkili bir karaktere hayat verdi.

Oyuncu son instagram paylaşımında Tuzak’taki karakterine yer verdi. Anlaşılan o ki Rıza Kocaoğlu gözlüklü imajıyla Tuzak’ta bambaşka bir rolle izleyicisi karşısına çıkacak.

Oyuncu Rıza Kocaoğlu yeni dizi imajı ile karşınızda!.. 7

Eylül sonu veya Ekim ayının başlarında ekran macerasına başlaması beklenen dizinin yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu kaleme alıyor.

İlgi çekici hikayesi bulunan Tuzak’ta bir intikam öyküsü anlatılıyor. Kaderimin Oyunu dizisinden sonra yeniden ekranlara dönecek olan Akın Akınözü dizide ‘Umut’ isimli bir avukatı canlandıracak.

Dizinin kadın başrolü Bensu Soral ise en son rol aldığı Cam Tavanlar dizisinden bir yıl sonra yeniden sete çıkarak hayranlarını heyecanlandırdı.

Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, Emir Benderlioğlu, ve Eylül Su Sapan’ın da aralarında bulunduğu etkili bir oyuncu kadrosunun yer aldığı Tuzak’da, ailesinin kaderini değiştiren zengin ve güçlü bir aileden intikam almaya yemin etmiş bir adamın ve aynı zamanda bütün haksızlığa uğramış olanların intikamını alma hikayesi anlatılıyor.