Ana sayfa Dizi Haberleri Sadaktasiz dizisinde izleyicileri sinir eden durum, şimdi de İyilik dizisinde kendisini gösterdi!

Sadaktasiz dizisinde izleyicileri sinir eden durum, şimdi de İyilik dizisinde kendisini gösterdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan İyilik dizisi ilk sezonda iyi performans sergileyen bir yapım olarak, reytinglerde yeterli sonuçlar alabilse bile, ikinci sezonda durum değişti. Özellikle Cuma akşamları hem Yalı Çapkını dizisinin başarısı hem de Kızılcık Şerbeti dizisinin de etkisini artırması ile birlikte, İyilik dizisi için izleyici kaybı yaşandı.

İsmail Demirci, Hatice Şendil, Sera Kutlubey ile Perihan Savaş’ın başrollerinde yer aldığı İyilik, entrikaları ile bilinen bir hikayeye sahip. Dizinin içinde aldatmalar, kavgalar ve bir birinin kuyusunu kazmaya çalışan insanların mücadelesi var. İyilik dizisi ikinci sezonda güç kaybetti belki ama Fox TV, başka da bir çözüm olmadığı için yayınlamayı sürdürüyor.

Sadaktasiz dizisinde izleyicileri sinir eden durum, şimdi de İyilik dizisinde kendisini gösterdi! 9

Dizinin hikayesinde yaşananlar ise sadık izleyici kitlesinin sosyal medyaya yansıyan yorumlarında ilginç bir hal aldı. Daha önce Sadakatsiz dizisinde izleyicilerin çok sik eleştirdiği bir durumun şimdi de İyilik dizisinde yaşandığını gözlemliyoruz.

Cansu Dere’nin canlandırdığı Asya karakteri, oğlu Ali’den çok çekmişti. Ali’nin annesini sürekli yüz üstü bırakan tavırlarına birçok izleyici sinir olmuştu. Alp Akar’ın başarıyla canlandırdığı Ali karakterine duyulan rahatsızlığın bir benzerinin İyilik dizisindeki Nehir karakteri için de gösterilmekte olduğunu gözlemliyoruz.

Sadaktasiz dizisinde izleyicileri sinir eden durum, şimdi de İyilik dizisinde kendisini gösterdi! 10

Sosyal medya yorumlarında izleyiciler, Nehir karakterinin sürekli annesini yüz üstü bırakmasından rahatsız olduklarını belirten yorumlar paylaşıyor.

İzleyici yorumlarında, “Nehir sinirimi bozdu. Hem babasını Damla’yla öpüşürken görüyor bir de annesini bırakıp babasına gidiyor” şeklindeki mesajlar var. Bu ve benzeri birçok mesajın paylaştığını ve çocuk oyuncu Nehir karakterine yönelik tepkilerin artmakta olduğunu sosyal medya paylaşımlarından anlayabilirsiniz.

Sadaktasiz dizisinde izleyicileri sinir eden durum, şimdi de İyilik dizisinde kendisini gösterdi! 11

Çocuk oyuncuların dizinin hikayesinde senaristler tarafından bu tarz sahneler üzerinden konuşturulması ne kadar doğru bilinmez ama, Sadakatsiz dizisinde yaşanan izleyicilerin sinirini bozan durumun İyilik projesinde de yaşanmaya başladığını söyleyebiliriz.

İyilik dizisinin 19. yeni bölümünü 18 Kasım Cuma akşamı Fox TV ekranında izleyebilirsiniz. İşte 19. yeni bölümden izleyicilerin biraz da sinir olduğu o fragman: