Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kerem Alışık, aklını kitaplarla tedavi ediyor!

Kerem Alışık, aklını kitaplarla tedavi ediyor!

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Fekeli karakteri ile büyük dikkat çeken ünlü oyuncu Kerem Alışık, dikkat çeken sözleriyle pandemi dönemine farklı bir bakış açısı getirdi.

Posta gazetesinin sorularını yanıtlayan oyuncu, koronavirüs günlerinin kendisi için nasıl geçtiğine değindi. Alışık, “Bütün acı, dert, hastalık dolu günlerde yaptığımız gibi eve sığındık. Kitaplarla aklımı tedavi etmeye çalıştım” diye konuştu.

İhtiyaçlarını karşılamak için önlemlerini alarak dışarı çıktığını anlatan oyuncu,kimsenin olmadığı ormanlarda yürüyüşler yaptığını vurguladı. Yakınlarıyla, dostlarıyla görüntülü sohbetler yaptığını ifade eden Kerem Alışık, bu şekilde dostluklarını da pekiştirdi.

Tiyatro emekçilerinin durumuna dikkat çeken Kerem Alışık, bu süreçten herkesin olumsuz etkilendiğini anlattı. Alışık, şu sözleriyle dikkat çekti: “Oyuncudan teknik ekibe, sahne arkasındaki emekçi kardeşlerimizden oyun yazarına kadar herkes çok etkilendi. Sahneden uzak kalmak, sevdiğimden uzak kalmakla eş değer benim için. Zorunlu bir dönemdi, o yüzden en kısa zamanda sahnelere geri dönmeyi dilerim herkes gibi çünkü ben sanatın iyileştirici gücü olduğuna inananlardanım. Perdeleri hangi şartlarda açacağımıza ise toplum bilimciler, sağlık bilimciler, yetkililer ve uzmanlar karar verecek.”

Yaşamanın ne kadar değerli ve güzel olduğunu da anlatan ünlü oyuncu, içe dönük bir yaşamı tercih ettiğini vurguladı.

“Yaşamı ciddiye alıyorum. Yorulmanın, çalışmanın, üretmenin yaşamak olduğunu biliyorum. En büyük zenginlik sakin, huzurlu, sağlıklı bir yaşamdır” diye konuşan Kerem Alışık, kendisi için küçük mutluluklar istediğini ve kimsenin onları kendisinden geri almamasını arzu ettiğini sözlerine ekledi.