Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki aşk iddiası sonunda netleşti!

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki aşk iddiası sonunda netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova’nın Fekeli’si Kerem Alışık aşk iddiaları için konuştu!  Ünlü oyuncu Kerem Alışık, son dönemde magazin gündemine aşk iddiaları ile geliyor… Bir Zamanlar Çukurova dizisinde birlikte rol aldığı Hilal Altınbilek ile adı anılan oyuncu, herhangi bir isim anmadan, yalnız olduğunu belirterek bu iddiaları yalanladı.

Kerem Alışık,Posta gazetesindeki röportajında “Aşk hayatınız ne durumda?” şeklindeki soruyu yanıtladı. Oyuncu aşkın kendisi için ne anlama geldiğini ifade ederken, yalnızlığın da kemik gibi battığını anlattı.

Kerem Alışık şöyle konuştu: Aşk için herkesin bir sözü vardır elbette. Cemal Süreya, “Annesinden dayak yediği halde ‘anne’ diye ağlayan çocuktur aşk” der. Mevlana ise, “Yandığın ateşi tarif edebiliyorsan aşık değilsin demektir” der. Ama beni sorarsanız, ben en çok göğe vurgunum. Sonra denize sonra şiire… Pardon aşk mı demiştiniz! Ah şu yalnızlık! Nereye dönsem kemik gibi batıyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki aşk iddiası sonunda netleşti! 7

Kerem Alışık, bu sözleriyle yalnız olduğunu belirterek Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki rol arkadaşı Hilal Altınbilek ile aralarında bir şey olmadığını da yalnız olduğunu belirterek ifade etmiş oldu.