Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin hakkındaki yeni iddiadan sonra, Sen Çal Kapımı dizisini daha dikkatli izleyeceksiniz!

Kerem Bürsin hakkındaki yeni iddiadan sonra, Sen Çal Kapımı dizisini daha dikkatli izleyeceksiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan Bolat karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile ilgili bir iddia ortaya atıldı.

Sabah gazetesinde Bülent Cankurt’un köşesinden duyurduğu iddiaya göre ünlü oyuncu imajında büyük bir değişim yaptırabilir… 4. Levent’te bir saç ekim merkezine gittiği öğrenilen oyuncunun saç ektirme operasyonu yaptırabileceği belirtiliyor.

Bülent Cankurt yazısında, “Geçtiğimiz günlerde saç ektirmeye giden bir arkadaşım, Kerem Bürsin’i orada görmüş. Artık görüşmeye mi gitti yoksa saç ektirdi de kontrole mi gitti bilmiyorum ama bu yola girdiği kesin. Yakında yakışıklı oyuncuyu daha gür bir saçla görürseniz şaşırmayın” diye uyarıda bulundu.

Kerem Bürsin hakkındaki yeni iddiadan sonra, Sen Çal Kapımı dizisini daha dikkatli izleyeceksiniz! 7

33 yaşındaki Kerem Bürsin’in dizideki imajı artık daha da çok dikkat çekecektir. Oyuncu, gerçekten saç ektirdi mi, yoksa sadece görüşmeye mi gitti net olarak bilinmiyor.

Dizi hayranları artık bu konudan sonra Serkan Bolat sahnelerinde imajına daha çok dikkat edecektir.

Ünlü oyuncunun saçlarında yaşadığı sorun nedeniyle kel kalmak istemediği için şimdiden önlem almak istediği değerlendiriliyor.