Ana sayfa Sinema Uğur Yücel, Mustafa Üstündağ ve Murat Akkoyunlu’nun yeni filminde genç yetenek!

Uğur Yücel, Mustafa Üstündağ ve Murat Akkoyunlu’nun yeni filminde genç yetenek!

tarafından ker_def

Başarılı oyuncu Bengi İdil Uras yeni filmi “Zoraki Misafir” ile setlere yeniden döndü… Bugüne kadar çeşitli dizilerde ve sinema filmlerinde yer alan oyuncu, yeni projesinde de tanınmış isimlerle birlikte yer alacak.

Filmde Uğur Yücel, Mustafa Üstündağ, Gürgen Öz ve Murat Akkoyunlu gibi başarılı isimler dikkat çekiyor. Kadroda ayrıca Serra Tokdemir, Mert Türkoğlu, Zehra Yılmaz da bulunuyor. 2021 yılının iddialı komedi filmlerinden olan Zoraki Misafir’in yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen otururken, senaryoyu Giray Altınok yazdı.

Filmin hikayesinde gözden düşmeye başlamış bir medya patronunun, satın aldığı format gereği kendisine bir yeni bir “yolacak birini” bulması ve onun gelişiyle işlerin iyice sarpa sarmasını anlatıyor. Çekimlerin 5 hafta sürmesi bekleniyor.

Haliç Üniversite Konservatuvar Tiyatro bölümünden mezun olan Bengi İdil Uras, daha önce bir çok dizi ve filmde rol aldı.

Babam Sınıfta Kaldı, Ne Münasebet isimli dizilerde komedi performansını sergileyen oyuncu,  YouTube için hazırladığı mini dizi “Terapik komedi” ile dikkat çekti.