Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü çiftte roller değişti! Pelin Akil’in dizisi bitti, sıra Anıl Altan’a geçti!

Ünlü çiftte roller değişti! Pelin Akil’in dizisi bitti, sıra Anıl Altan’a geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü çift Pelin Akil ile Anıl Altan mutluluklarını çocukları ile birlikte sürdüren göz önündeki ünlü çiftlerden birisi. Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla milyonlarca hayranlarını mutlu eden ve onları çeşitli konularda bilinçlendirmeye çalışan çift, kamera karşısında da uzun yıllardır farklı projelerde yer almayı sürdürüyor.

Alin ve Lina isimli ikiz kızları bulunan ünlü çift çalışma konusunda ise birbirleriyle dengeli bir kariyer planı çiziyor. Kim bir projede yer alıyor ise diğeri çocukların bakımı ve ev işleriyle uğraşıyor. Bu süreç de yıllardır böyle devam ediyor.

Pelin Akil, bu sezon Barbaroslar isimli TRT1 dizisinde Isabel karakteri ile başarılı bir sezon geçirdi. Diziden ayrılan Pelin Akil, kendisine gelen yeni projeleri değerlendirirken, şimdi de kariyerinde yeni adımlar atma sırası kocası Anıl Altan’a geldi.

Ünlü çiftte roller değişti! Pelin Akil'in dizisi bitti, sıra Anıl Altan'a geçti! 4

En son bu sezon Aşk Mantık İntikam isimli dizide konuk oyuncu olarak kısa bir süre yer alarak yeniden dizilere dönüş yapan Anıl Altan, yaz aylarında ise bir sinema filmi ile kamera karşısına geçecek.

Anıl Altan’ın rol alacağı Son Dilek isimli filmin çekimleri Haziran sonunda başlayacak. Babasız büyüyen bir çocuğun gözünden dünyanın halinin anlatılacağı Son Dilek filminde Ceyda Ateş ile Seda Akman gibi iki etkili kadın oyuncu da başrollerde yer alıyor.

Tolga karakteri ile hikayede izleyeceğimiz Anıl Altan’ın birlikte rol alacağı isimler arasında Erkan Bektaş ile Ümit Acar da bulunuyor.