Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin İspanya’dan müjdeyi verdi: Büyük bir sürpriz olacak!

Kerem Bürsin İspanya’dan müjdeyi verdi: Büyük bir sürpriz olacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Kerem Bürsin, Hande Erçel ile başrolünde oynadığı romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı sonrası uluslararası alanda büyük bir şöhrete kavuştu. Özellikle Latin Amerika ülkelerinde coşkuyla karşılanan oyuncu, bir kaç kez gittiği İspanya’da yaptığı görüşmeler sonrası yeni bir müjde verdi.

Kerem Bürsin, İspanya’ya daha önce iki kez gitmişti. Geçtiğimiz günlerde yine bir lansman için ülkedeydi. Bürsin’in bazı görüşmelery yaptığı ve önümüzdeki günlerde bir projede yer almasının söz konusu olduğu konuşuluyordu. Kerem Bürsin, müjdeyi son İspanya ziyaretinde verdi. Çok fazla ayrıntı vermeyip sürprizi bozmak istemeyen oyuncu, bir projede küçük bir rolü olacağı ancak asıl büyük sürprizin sonrasında yaşanacağını da belirtti.

Kerem Bürsin İspanya'dan müjdeyi verdi: Büyük bir sürpriz olacak! 9

İspanyol basınının da büyük bir ilgiyle takip ettiği Kerem Bürsin, yeni dünya evreni Metaverse’te, İspanyol bir girişimci tarafından kurulan Olyverse isimli platformun lansmanı için yeniden İspanya’daydı.

Oyuncu, burada hayranlarının büyük ilgisi ile karşılaşırken, İspanya’nın en ünlü şarkıcılarından biri olan Luis Cepeda ile bir araya geldi. Ünlü müzisyen Luis Cepeda, birlikte fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşınca Bürsin hayranlarından beğeni yağdı.

Kerem Bürsin İspanya'dan müjdeyi verdi: Büyük bir sürpriz olacak! 10

Ayrıca lansmanda dünyaca ünlü dizi La Casa De Papel’de Profesör karakterine hayat veren Alvaro Morte, ünlü yönetmen Koldo Serra ve oyuncu Cayetana Guillen Cuervo’nın da bulunduğu İspanya’nın çok ünlü isimleriyle de bir araya geldi Kerem Bürsin.

Ünlü ispanyol yönetmen Koldo Serra instagram hesabında, Kerem Bürsin’in fotoğrafını paylaşarak ‘Eşsizsin’ ifadelerini kullandı ve büyük dikkat çekti.

Kerem Bürsin İspanya'dan müjdeyi verdi: Büyük bir sürpriz olacak! 11

Ülkede adeta Hollywood yıldızları gibi karşılanan Kerem Bürsin’e gösterilen ilgi sonrası etten duvar örüldü hayranlaı ile arasında. Bu arada oyuncunun İspanya’daki gazetecilere verdiği röportajdaki sözleri, Türkiye’deki hayranlarını da çok heyecanlandırdı.

Bürsin, Temmuz ayında bir kez daha İspanya’ya geleceğini ancak bu kez ziyaretin yeni bir proje için olacağını belirterek “Şimdilik küçük bir rol. Ama büyük bir sürpriz olacak. Bu daha başlangıç. Devamı gelecek. Şu an çok fazla konuşamıyorum ama bir sonraki projemin Türkiye’de olacağını söyleyebilirim” diyerek müjdeyi verdi…