Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni bir hukuk dizisi geliyor: İçimizdeki Ateş! Yayın tarihi belli oldu…

Yeni bir hukuk dizisi geliyor: İçimizdeki Ateş! Yayın tarihi belli oldu…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranda yer alan farklı türdeki dizilerin arasında son dönemde Hukuk temalı diziler ön plana çıkmaya başladı. Yargı dizisine gösterilen ilginin yanı sıra Mahkum dizisi de yine ekranın en çok dikkat çeken hukuk temalı dizileri oldu. Aynı zamanda final yapan Evlilik Hakkında Her Şey ve Hakim dizileri de bu akımdan faydalanmaya çalıştı. İzleyicinin farklı hikayeler aradığı ekranda, hikayesi hukukla ilgili olan konular ilgisini çekmeye başladı.

Atv de Hakim dizisinin final yapmasının ardından bir başka hukuk temalı diziyle reyting yarışına girmeye hazırlanıyor. Her ne kadar Hakim dizisi beklenen reytingleri alamasa da İçimizdeki Ateş dizisi için iddialı bir duruş sergileniyor.

Genç hukukçuların mücadelesini anlatacak olan dizi İçimizdeki Ateş’in yapımını Fabrika Yapım’ın, yapımcılığını Öner Arslanel’in üstlendiği İçimizdeki Ateş dizisinin çekimlerine bir süre önce başlanmıştı. Dizinin kadrosunda İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören, Gizem Arıkan ve Demirhan Demircioğlu gibi genç isimlerin yanı sıra deneyimli oyuncular Burak Sevinç ve Ceren Benderlioğlu da yer alıyor.

Yeni bir hukuk dizisi geliyor: İçimizdeki Ateş! Yayın tarihi belli oldu... 7

İçimizdeki Ateş dizisi genç kadrosuyla dikkat çekerken, konusu itibariyle de Z kuşağının iş hayatında başarılı olabilmek için dişe diş mücadelesini anlatmakta. Dizinin yayın tarihi de kısa bir süre önce belli oldu. İçimizdeki Ateş’in ilk bölümü 23 Haziran Perşembe akşamı saat 20:00’de ATV ekranında olacak.

Dizinin başrol oyuncuları İpek Filiz Yazıcı ve Atakan Hoşgören şimdiden hayranları tarafından ekran partneri olarak birbirlerine yakıştırıldılar. Ekrandaki enerjileri ve rolleri de merak konusu olan iki oyuncu, İçimizdeki Ateş dizisinin başrolü olarak büyük bir sınav da verecekler kariyerleri adına.

Yönetmenliğini Murat Onbul’un üstlendiği, senaryosunu Nimet Erdem, Birol Elginöz, Nur Özlem Elginöz yazdığı dizide, hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra Yener Hukuk Bürosu’nda stajyer avukat olarak çalışmaya başlayan ve gerçek hayatın dikenli yollarında yürürken birbirlerinden güç alan gençleri Mert, Bahar, Hale ve Ege, yaz ekranının çok konuşulan isimleri olacak.

Dizinin başrol oyuncularından İpek Filiz Yazıcı son dönemin dikkat çekici isimlerinden Aşk 101 dizisinde canlandırdığı rolle herkesin dikkatlerini üzerine çekmeyi başaran genç oyuncu başarılı performanslarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip.