Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisinin sezon finalinde başrolün beklenmeyen ayrılığı şoke etti!

Destan dizisinin sezon finalinde başrolün beklenmeyen ayrılığı şoke etti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın rol aldıkları Destan dizisi, ilk sezonunda başarılı bir süreç izledi. Uzun süre reyting listelerinde birinciliği kimseye kaptırmayan dizinin reytingleri düşmüş olsa da sadık bir izleyici kitlesini yakalamayı başardı. Türkler’in İslamiyet öncesi dönemine ait kurgu bir hikayeyi anlatan Destan dizisi, birinciliği Üç Kız Kardeş dizisine kaptırdı ama sezon boyunca zorlu mücadeleden çıkarak ikinci sezona da devam etme hakkı kazandı.

Kostümlerinden mekanlara, konuşma dilinden aksiyon sahnelerine kadar büyük bir özenle hazırlanan dizi için tüm oyuncular sezon boyunca ter döktü. Hercai dizisiyle büyük beğeni kazanan Ebru Şahin, Destan dizisi ile başka bir sınav verdi. Başarılı oyuncu, hikayesi bir kadın karakterin üzerine kurulu dizide Akkız ile ön plana çıkan isim oldu. Ebru Şahin, rolü için aylarca eğitim aldı, yakın dövüş, at binme, kılıç kullanma gibi pek çok konuda sıkı bir çalışma yürüttü.

Edip Tepeli ile de ekran partneri olarak yakıştırılan Ebru Şahin, ekranın farklı bir karakteri olan Akkız’a başarı ile hayat verdi. Dizinin sezon finalinde ise başrolde yer alan Selim Bayraktar’ın gidişi, herkesi üzen bir gelişme oldu. Beklenmeyen bu ayrılık öncesi Selim Bayraktar’dan yorulduğuna dair bir açıklama gelmişti.

Destan dizisinin sezon finalinde başrolün beklenmeyen ayrılığı şoke etti! 8

Selim Bayraktar, sezon boyunca yorulduğunu belirtmiş ancak ayrılık konusundan bahsetmemişti. Kimse Bayraktar’ın diziden ayrılmasını beklemiyordu. Ancak hikayede yaşanan çekişmenin bir sonraki sezonda dizinin reyting kaybı da hesaplanarak yenilikler yapılmasının planlandığı anlaşılıyor.

Her ne kadar Batuga karakteri, dizi için önemli bir karakter olsa da hikayede giderek iki güçlü karakterin çekişmesi yaşanacaktı! Akkız ile Batuga’nın karşısında çok güçlü bir Alpagu karakteri oluşturulmuştu ki bu güç mücadelesinde Akkız gölgede kalmaya başlamıştı. Hikayenin ana kahramanı Akkız’ın geriye düşmesi de özellikle Ebru Şahin hayranlarının büyük ilgi gösterdiği dizi için hiç de göze alınacak bir durum değildi!

Destan dizisinin sezon finalinde başrolün beklenmeyen ayrılığı şoke etti! 9

Destan dizisinden Selim Bayraktar’ın ayrılması ve Batuga karakterinin hikayeden çıkarılması, aslında stratejik bir durum olarak görülüyor. Zira artık en güçlü karakter ve hikayenin asıl sürükleyici karakterleri Akkız ile Batuga olarak yeni sezonda yeni bir hikaye oluşturulacak. Bu ikilinin üzerine inşa edilecek 2. sezonda da izlenme oranlarının yükseltilmesi amaçlanıyor.