Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin La Casa De Papel’in İstanbul’u mu olacak?

Kerem Bürsin La Casa De Papel’in İstanbul’u mu olacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin’in İspanya ziyaretinin yankıları devam ediyor. İspanya’dan dönen Kerem Bürsin’in La Casa De Papel’de Profesör karakterini canlandıran Alvaro Morte’yle buluşması ve birlikte fotoğrafları büyük ilgi gördü.

Çok kısa süre içerisinde İspanya’ya üç kez ziyaret gerçekleştiren Kerem Bürsin’in son ziyareti yine ülkede olay yarattı. İspanyol hayranları ve medyası Kerem Bürsin’i büyük bir heyecanla karşıladı. Bürsin İspanya’da, dünya çapında büyük başarıya ulaşan La Casa De Papel dizisinde Profesör karakterini canlandıran Alvaro Morte ile buluştu.

Kerem Bürsin’in Alvaro Morte’yle çok ciddi bir şekilde konuşurken çekilen ve yayınlanan fotoğrafları ilginç yorumlara neden oldu. Bir İspanyol hayranı ikilinin fotoğrafını “Sen İstanbul olarak anılacaksın” yorumuyla paylaştı. La Casa De Papel dizisinde karakterlerin her biri dünyanın farklı yerlerinden şehir isimleriyle anılıyordu.

Bu elbette esprili bir paylaşımdı. Ancak Kerem Bürsin Türkiye’ye dönüşte Alvaro Morte’yle çok önemli konular üzerinde konuştuklarını, henüz kesin olmasa da ileride bir takım projeler olabileceğini belirtti. Ancak konuyla ilgili çok fazla bir ayrıntı vermedi.

Kerem Bürsin’in İspanya’ya sık ziyaretleri bu ülkedeki hayranlarını da bir konuda umutlandırdı. İspanyolca yayın yapan internet sitesi www.diezmenutos.es yayınladığı haberde Kerem Bürsin’in bu ülkeye yerleşmesinin hiç de şaşırtıcı olmayacağına dikkat etti. Kerem Bürsin’in İspanya’da yeni projelerinin olacağını açıklaması ve bir yandan da İspanyolca öğrenmeye karar vermesinin böyle bir kararın ilk işaretleri olduğuna dikkat çekildi.

Yazıda Kerem Bürsin’in İspanya’ya taşınması halinde şimdiden birçok arkadaşının olduğuna da dikkat çekildi. Kerem Bürsin’in Antonio Banderas’ın Malaga’daki evine konuk olduğunun hatırlatıldığı yazıda Kerem Bürsin’in İspanya’ya yerleşmesi halinde büyük bir mutlulukla karşılanacağına dikkat çekildi.