Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün hayranlarının gözü aydın! Another Self dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Tuba Büyüküstün hayranlarının gözü aydın! Another Self dizisinin yayın tarihi belli oldu!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Tuba Büyüküstün’ün başrolünde yer aldığı Another Self dizisinin çekimleri geçtiğimiz yaz tamamlandı.

Oyuncunun hayranları, Netflix için çekilen dizinin yayın tarihini merakla bekliyordu. Tuba Büyüküstün, müjdeyi sosyal medya hesabından verdi.

Tuba Büyüküstün’ün yanı sıra kadrosunda Seda Bakan, Murat Boz, Serkan Altunorak, Fırat Tanış, Boncuk Yılmaz ve Rıza Kocaoğlu gibi isimlerin yer aldığı Another Self, 28 Temmuz’da Netflix’de yayına girecek.

Tuba Büyüküstün hayranlarının gözü aydın! Another Self dizisinin yayın tarihi belli oldu! 9

Dizinin çekimleri Ayvalık’ta yapıldı. OGM Pictures yapımcılığında çekilen, yönetmenliğini Burcu Alptekin’in yaptığı Another Self, sekiz bölümden oluşuyor.

Dizinin daha birinci sezonu yayınlanmadan ikinci sezonunun da çekileceği duyurulmuştu. ‘Ada’ ile ‘Toprak’ aşkının ön plana çıktığı Another Self’de, ‘Ada’yı Tuba Büyüküstün, Toprak’ı ise Murat Boz canlandırıyor. Tuba Büyüküstün hayranlarının gözü aydın! Another Self dizisinin yayın tarihi belli oldu! 10

Hikayede, ‘Ada’ karakterinin evliyken gönlünü başka birisine kaptırması ise ayrı bir detay olarak dikkat çekiyor. Merakla beklenen Another Self, aynı okuldan mezun olan üç kadından birinin kansere yakalanması ve aralarında yaşananları konu ediniyor.

Tuba Büyüküstün hayranlarının gözü aydın! Another Self dizisinin yayın tarihi belli oldu! 11

Özellikle Kara Para Aşk dizisiyle tüm dünyada üne kavuşan Tuba Büyüküstün’ü en son Sefirin Kızı dizisinde izlemiştik. Neslihan Atagül’ün rahatsızlığı sebebiyle ayrılması üzerine Büyüküstün, dizinin ortasında ekibe dahil olmuştu. Sefirin Kızı yurt dışında ise büyük ilgi gördü, birçok ülkede yayınlanmaya devam ediyor.

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncunun hayranları Another Self’i merakla bekliyor. Dizi 28 Temmuz’da Netflix’de izleyici ile buluşacak.