Ana sayfa Sosyal Medya Merve Boluğur, yıllar sonra otobüse binince ortaya ilginç görüntüler çıktı!

Merve Boluğur, yıllar sonra otobüse binince ortaya ilginç görüntüler çıktı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Merve Boluğur, uzun bir süredir ekranlardan uzak olmasına rağmen gerek açıklamaları gerek sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor.

Otobüse binen oyuncu, hayranlarıyla fotoğraf çektirip bu anları sosyal medya hesabından da paylaştı. En son ortaokulda otobüse bindiğini söyleyen ünlü oyuncu, eski günleri yâd etti.

Merve Boluğur paylaşımında, “Otobüsteyim. Biraz kalabalık bugün. Beni tanıyanlar da çıktı. Tanımasalar daha güzel olacaktı aslında. Annem de yanımda. Keyif yapıyoruz. Teyzeler iniyorlar. 30 M’deyiz bugün. En son ortaokulda binmiştim. Şu an bana nostalji oldu. ‘Merve Boluğur otobüse bindi, parası mı bitti?’ haberlerini çok merak ediyorum. Otobüste pampalarımda kopuyoruz. Hacıosman’a geldik” ifadelerini kullandı.

Merve Boluğur, yıllar sonra otobüse binince ortaya ilginç görüntüler çıktı! 7

Hayranları oyuncudan yeni dizi haberi beklese de Boluğur, son zamanlarda müzik çalışmalarına ağırlık verdi. Merve Boluğur,  geçtiğimiz haftalarda sözleri kendisine ait olan şarkısını instagram hesabında hayranlarının beğenisine sundu.

Merve Boluğur’un ‘Şşşşttt’ adlı şarkısı sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı hayranları, ‘Daha iyisi olabilirdi’ yorumunda bulunurken bazı hayranları da ‘Baş yapıt’ şeklinde yorum yaptılar.

Oyunculuğa, tatmin olamadığı ve farklı işler yapmak istediği için ara verdiğini belirten Merve Boluğur, romantik komedi tarzının kendisine çekici geldiğini söyleyerek tekrar setlere dönebileceğinin sinyalini vermişti.