Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinden iki kötü haber geldi! Eda Ece hayranları üzecek kötü haberleri verdi!

Yasak Elma dizisinden iki kötü haber geldi! Eda Ece hayranları üzecek kötü haberleri verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seni Kalbime Sakladım isimli TRT1 dizisine başlayan Sevda Erginci, beş sezondur Yasak Elma dizisinde rol alan Eda Ece ile buluştu. İki oyuncu Yasak Elma dizisinin ilk iki sezonunda birlikte aynı seti paylaşmıştı. Birbirleri ile yakın arkadaş olduğu da bilinen ikili, uzun bir aradan sonra hasret giderdi.

Eda Ece, Yasak Elma dizisinin altıncı sezonunda da yine başrolde yer almaya devam edecek. Sevda Erginci ise yaz dönemi dizisi olarak ekrana gelen romantik komedi hikayesi ile kariyerinde yeni bir adım atmıştı. Daha önce hep dram yapımlarında izlediğimiz oyuncu, bu sefer daha eğlenceli bir diziyle hayranlarının karşısına çıktı.

Ekin Mert Daymaz ile birlikte başrolü paylaşan oyuncu, sette her şeyin iyi gittiğini söyledi. Sevda Erginci, “İyi gidiyor, devam ediyor” demekle yetindi. Eda Ece de dizinin perşembe günleri TRT1’de yayınlandığını, kendisinin de takip ettiğini dile getirdi.

Yasak Elma dizisinden iki kötü haber geldi! Eda Ece hayranları üzecek kötü haberleri verdi! 7

Yasak Elma dizisinin ekim ayına kadar toplanmayacağı bilgisini paylaşan Eda Ece, dizi hayranlarını da bir hayli üzdü. Önceki sezonlarda genellikle Eylül ayında yayına başlayan Yasak Elma’nın bu sezon izleyicilerle daha geç bir tarihte buluşacağı da netleşti.

Ayrıca altıncı sezonun final olacağı da artık netleşti. Bu durum da dizinin son sezonu olması bakımından izleyenleri üzecek bir başka gelişme oldu.

Eda Ece, “Yasak Elma, Ekim ayına kadar toplanmayacak. Ekim ayına kadar boşum. Bir final sezonu yapmak için ekim ayında toplanıyoruz. Hak ettiği finali yapalım Yasak Elma’ya sonrasına bakacağız” açıklamasında bulundu.