Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin öyle bir mesaj verdi ki tüm kadın hayranlarının kalbini bir kez daha kazandı!

Kerem Bürsin öyle bir mesaj verdi ki tüm kadın hayranlarının kalbini bir kez daha kazandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin fırtınası bir süredir sadece Türkiye’de değil tüm dünyada çok güçlü bir şekilde esiyor. Sadece oyunculuğuyla değil özel hayatındaki duruşuyla da herkesin takdirini toplayan Kerem Bürsin, öyle bir mesaj verdi ki bir kez daha özellikle kadın hayranlarının alkışını aldı.

Özellikle Sen Çal Kaıpmı’nın yurt dışında elde ettiği başarının ardından tüm dünyada tanınan bir isme dönüşen Kerem Bürsin, özel hayatındaki tutarlı duruşuyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Sağlıklı yaşamı, yardımseverliği, hayvan sevgisi ve özellikle kadınların yanında duruşuyla Kerem Bürsin herkesin takdirini topluyor. Böylece bir oyuncudan çok daha ötesi olduğunu kanıtlıyor.

Kerem Bürsin en son sosyal medyada kadınlara yönelik şiddet karşıtı çok etkileyici bir açıklama yaptı. Bürsin bir hayranının, özellikle sosyal medyada kadına yönelik yapılan nefret içerikli yorumlar hakkında ne düşündüğünü sordu. Kerem Bürsin’in yanıtı şöyle oldu:

Kerem Bürsin öyle bir mesaj verdi ki tüm kadın hayranlarının kalbini bir kez daha kazandı! 36

“Destekçisi olsun ya da olmasın, Hande de dahil olmak üzere kadınlara yönelik nefret dolu yorumlar yazan herkesin desteklemediğim ve asla desteklemeyeceğim bir davranış olduğunu düşünüyorum. Bu tür saçmalıkları yakaladığımda, onlara lütfen durmalarını söyleyen bir mesaj yazarım. Bu dünyada nefrete ihtiyacımız yok”

Bu açıklamasıyla bir kez daha sosyal medyada gündem olan Kerem Bürsin, hayranlarının övgüsünü de toplamayı başardı. Sosyal medyada yapılan yorumlarda Kerem Bürsin’in bu açıklaması defalarca kez paylaşıldı.

Ünlü oyuncu Birleşmiş Milletler Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlendirilmesi Birimi tarafından 2014’te, cinsiyet eşitliğinin yaygın hâle getirilmesi için başlatılan dayanışma hareketi He For She’nin Türkiye’deki ilk sözcüsü olmuştu. Kerem Bürsin bir süre önce hareket için özel olarak çekildiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Bu harekete destek amaçlı verdiği pozda üzerinde “Artık cinsiyetçi şakalara gülmüyorum ve tepki göstermiyorum” yazılı bir kağıt tutan Bürsin bu mesajla cinsiyetçi şakaların artık yapılmaması gerektiğine dikkat çekmişti.