Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin, senaryoyu okurken uyuyup kaldı! İşte büyük itiraf!

Kerem Bürsin, senaryoyu okurken uyuyup kaldı! İşte büyük itiraf!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, şu aralar Hande Erçel ile birlikte yeni bir diziye başlıyor. Sen Çal Kapımı isimli dizinin çekimlerine Haziran ayında başlanacak. Oyuncu, yeni dizisi için büyük bir heyecan yaşıyor. Aynı zamanda partneri Hande Erçel ile ilk kez okuma provalarında karşılaşan oyuncu, Erçel için övgü dolu sözler söyledi.

Kerem Bürsin, yeni dizi hazırlıklarının yaptığı bu dönemde youtube’da katıldığı sohbet programında eski dizileriyle ilgili bazı detaylar anlattı. Bir dönem çok beğenilen Şeref Meselesi dizisinde rol alan oyuncu, senaristlerin işinin çok zor olduğunu söyledi.

Kerem Bürsin’in yanı sıra dizide; Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı ve Burcu Biricik gibi ünlü isimler rol aldı. Toplam 26 bölüm süren dizi bir uyarlamaydı. İtalyan L’onore el il Rispetto’dan Türkiye’ye uyarlanan dizi için Kerem Bürsin’in itirafı çok konuşulacak.

Altan Dönmez’in yönetmenliğini yaptığı Güneşi Beklerken ile ismini duyuran Kerem Bürsin, yeniden aynı yönetmen ile bu dizide çalıştı. Ancak oyuncu, senaryoyu okurken bitiremediğini ve uyuya kaldığını ilk kez itiraf etti.

Kerem Bürsin, senaryoyu okurken uyuyup kaldı! İşte büyük itiraf! 8

İtalyan orijinalinde bölümler 35 dakika iken, Türkiye’deki uyarlama versiyonu 120 dakika civarındaydı. Kerem Bürsin, süre konusunda senaristlere büyük iş düştüğünü ve işlerinin de çok zor olduğunu anlattı.

“Bence o konuda bizim senaristler çok başarılıydı” diyen oyuncu, eleştiride de bulundu:

“Yapımcılar şu anda bunu duysa bana kızabilir. Bana bölümleri vermişlerdi, hep ilk bölümü açıp uyuya kalıyordum. Bitiremiyordum. Orijinalindeki o adamın oyunculuğu çok da umurumda değildi. İzlemedim arkadaşı. Çok farklı bir dünya, burada da bambaşka bir dünya. Alakası yok, çıkacak olan karakter de bambaşka olacak. İzlemedim arkadaşı, eminim iyiydi. Şunu yaptım, orijinalinin deli gibi müziklerini dinledim, çok güzel müzikleri vardı. Böyle bir tempoda müzik benim için en önemli şey.

Kerem Bürsin, senaryoyu okurken uyuyup kaldı! İşte büyük itiraf! 9

Kendisini izlemeyi sevmediğini anlatan Kerem Bürsin, ekranda kendisini izlemekten rahatsız olduğunu belirtti.

Güneşi Beklerken biter bitmez Şeref Meselesi dizisine başlamanın psikolojisi için ağır geldiğini anlatan Kerem Bürsin, “Çünkü zaman istiyorsun. Değişmek istiyorsun. Ama zamanın çok kısıtlı. Kendime çok yük bindirdiğimi hissetmiştim ilk başlarda. Neredeyse her çekimden sonra ağlıyordum” dedi.

Şeref Meselesi dizisinin kendisinde çok özel bir yerinin olduğunu söyleyen Kerem Bürsin, yapımın tam yerinde bittiğini de sözlerine ekledi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.