Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show’un Yeter’i Doğa Rutkay’ın harika dilekleri!

Güldür Güldür Show’un Yeter’i Doğa Rutkay’ın harika dilekleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Güldür Güldür Show ile ekranlarda yer almaya devam ediyor. Programın yeni bölümleri stok çekimlerden hazırlanıyor. Doğa Rutkay ise 2 ayı aşkın süredir, ekip arkadaşları ile birlikte karantinada…

Rutkay, ikiz bebekleri Rutkay Kerim ve Piraye ile daha fazla vakit geçirdiği bu dönemde, sosyal medyadan paylaştığı içerikler ile de takipçilerine güzel anlar yaşatıyor.

Hem eğlendiren hem bilgilendiren paylaşımları ile göz dolduran oyuncu, karantina döneminin kazanan isimleri arasında. Takipçilerinin her paylaşımını merakla beklediği Doğa Rutkay, Ramazan Bayramı dolayısı ile de mesaj yayınladı.

Rutkay, “Bu bayram evlerimizdeyiz büyüklerimizden ayrı, sevdiklerimizden ayrı. Sarılamıyoruz, öpüşemiyoruz, birlikte hasret gideremiyoruz. Dilerim bundan sonra gelen tüm günler çifter çifter bayram gibi gelsin. Ağzınızın tadı bozulmasın. Masanızda bereket, ailenizin içinde yuvanızdaki huzurunuz, tüm arzu ettikleriniz gerçekleştiği, tüm sevdikleriniz sizi sevdiği, sizin sevdikleriniz sizi önemsediği, bereketli, huzurlu, hayallerinizin gerçek olduğu, hayatımıza yeni şeyler kattığımız, bol bol okuduğumuz, izlediğimiz, gördüğümüz, bol bol saygı duyduğumuz, özverili, hoş görülü bir bayram olsun” diye konuştu.

İşte ünlü oyuncunun kuş cıvıltıları ve güller arasındaki o videosu:

Bu gönderiyi Instagram'da gör

İyi Bayramlar????????????????????

Doğa Rutkay Kamal (@doarutkaykamal)'in paylaştığı bir gönderi ()