Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin, Şeref Meselesi’ndeki Yiğit karakterinden uzun süre çıkamadı!

Kerem Bürsin, Şeref Meselesi’ndeki Yiğit karakterinden uzun süre çıkamadı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, 2013 yılında Türkiye’ye geldi ve kariyerine başladı. Amerika’dan döndükten sonra dil konusunda sıkıntılar yaşayan oyuncu, özellikle şivesi olan bir karakteri canlandıramayacağını belirtiyor.

Bazı projelerde teklif gelse bile kendisini orada göremediğini anlatan Kerem Bürsin, bu nedenle şivesi olan bir karakteri canlandıramayacağından bahsetti. Youtube’da yayınlanan sohbet programında konuşan oyuncu, Şeref Meselesi dizisindeki Yiğit karakterinden de çok etkilendi.

Oyuncu 2014-2015 sezonunda yayınlanan dizideki karakterin öfkesini özel hayatında da yaşadı. İtirafta bulunan Kerem Bürsin, “O karakterle hep eve gidiyordum. Arkadaşlarım benden bunalmıştı çünkü sinirli bir karakterdi. Öfkesi olan bir karakterdi, onu hatırlıyorum. Öfkeli öfkeli takılıyorum, öfkem vardı” açıklamasını yaptı.

Kerem Bürsin, Şeref Meselesi'ndeki Yiğit karakterinden uzun süre çıkamadı! 7

Şeref Meselesi dizisinde babasını kaybettiği sahneden de çok etkilenen oyuncu, göz yaşı döktü.Eve gidip duş alan Kerem Bürsin, “Duştayım ağlıyorum falan… O heyecan tabii, önemli ki… Biraz kendimi fazla yıprattım ama güzeldi” diye konuştu.

Oyuncunun bir karakteri canlandırdığını onu yaşattığını ifade eden Kerem Bürsin, duygunun en samimi şey olduğunu da sözlerine ekledi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: