Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’i Türkiye’de çok üzen olay!

Kerem Bürsin’i Türkiye’de çok üzen olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kerem Bürsin, instagram hesabından yaptığı canlı yayında Türkiye’de sınıfsal farklıların ne kadar çok öne çıkartıldığını söyledi. Ünlü oyuncu, ülkemizde marka takıntısının çok yüksek olduğunu ve zengin ile fakir ayırımının da yapıldığını söyledi.

Kerem Bürsin, “Benim gözlemlediğim, tabii istisnalar vardır, zengin birinin oğlu pizzacıda çalışmayacak. Veya o zengin adam metroyu kullanmayacak” diyerek böyle yargıların çok olduğunu anlattı.

Zengin insanların metroya binmeyeceği gibi bir algının olmasını yanlış bulan oyuncu, “Ben de metroya binebilirim, ilk üzüldüğüm şey oydu” dedi. İnsanları sınıflara ayırmanın yanlışlığına değinen Kerem Bürsin, garson ya da vale gibi ayrılıp yapıldığına çok şahit olduğunu anlattı.

Kerem Bürsin, “Hepimiz insanız, garsonlara davranış biçimi veya valeye farklı, sırf cüzdanın kalınlığıyla insanın insanlığı değerlendirilmemeli.”

Türkiye’de insanların ne giydiğine çok önem verilmesinden de yakınan oyuncu, “Ne giydiğine, ne taktığına, nerede yediğine önem veriliyor. Amerika’da tanınan, başarılı bir oyuncu arkadaşım var onun sevgilisi garsonluk yapıyor” diye konuştu.