Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’in ABD’li lise arkadaşının paylaştığı bir anı hayranlarını çılgına çevirdi!

Kerem Bürsin’in ABD’li lise arkadaşının paylaştığı bir anı hayranlarını çılgına çevirdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinin tüm dünyada elde ettiği başarının ardından bugüne kadarki en parlak günlerini yaşıyor. Oyunculuğunun yanı sıra günlük hayatındaki duruşuyla da herkesin hayranlığını kazanan oyuncunun ABD’de okuduğu yıllardan bir üniversite arkadaşının paylaştığı anı, Kerem Bürsin’in bir kez daha hayranlarının takdirini kazanmasını sağladı.

Kerem Bürsin fırtınası tüm dünyada esmeye devam ediyor. Sen Çal Kapımı dizisinin ardından ünü Türkiye sınırlarını aşan başarılı oyuncu bu aralar yeni projeler nedeniyle İspanya ve Türkiye arasında mekik dokuyor. Bürsin’in hayran kitlesi sosyal medyadan, yakışıklı oyuncuyla ilgili çok ilginç paylaşımlar yapıyor.

Son paylaşım Kerem Bürsin’in ABD’de okuduğu yıllardan sınıf arkadaşı Margot Wood yaptı. Kerem Bürsin’le, birlikte okuduğu yıllarda yaşadığı bir anıyı anlatan Margot Wood paylaşımında şunları yazdı:

Kerem Bürsin’in ABD’li lise arkadaşının paylaştığı bir anı hayranlarını çılgına çevirdi! 57

“İşte bu yüzden Kerem Bürsin çok iyi bir insan: Üniversitede okuduğum yıllarda bir erkek bana çok sinirlenmişti. (Neden olduğunu hatırlamıyorum) Üzerime yürüdü ve beni fiziksel olarak tehdit etti. Kerem bu olayı gördü ve ikimizin arasına atladı. Beni tehdit eden erkeği kolundan tutarak uzaklaştırdı. Beni çok kötü bir durumdan kurtarmış oldu.”

Margot Wood’un bu paylaşımı üzerine Kerem Bürsin hayranları yakışıklı oyuncuyu bir kez daha çok sevdiklerini dile getirdi. Bu paylaşım üzerine çok duygulanan hayranları Kerem Bürsin’in çok kıymetli olduğunu dile getirdi.

Kerem Bürsin, özel hayatındaki tutarlı duruşuyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Sağlıklı yaşamı, yardımseverliği, hayvan sevgisi ve özellikle kadınların yanında duruşuyla Kerem Bürsin herkesin takdirini topluyor. Böylece bir oyuncudan çok daha ötesi olduğunu kanıtlıyor. Kerem Bürsin en son sosyal medyada kadınlara yönelik şiddet karşıtı çok etkileyici bir açıklama yapmıştı. Bürsin bir hayranının, özellikle sosyal medyada kadına yönelik yapılan nefret içerikli yorumlar hakkında ne düşündüğünü sormuştu. Kerem Bürsin’in yanıtı şöyle olmuştu:

“Destekçisi olsun ya da olmasın, Hande de dahil olmak üzere kadınlara yönelik nefret dolu yorumlar yazan herkesin desteklemediğim ve asla desteklemeyeceğim bir davranış olduğunu düşünüyorum. Bu tür saçmalıkları yakaladığımda, onlara lütfen durmalarını söyleyen bir mesaj yazarım. Bu dünyada nefrete ihtiyacımız yok”