Ana sayfa Sosyal Medya Son dönemin parlayan genç oyuncusu Selahattin Paşalı’dan müjdeli haber var!

Son dönemin parlayan genç oyuncusu Selahattin Paşalı’dan müjdeli haber var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk 101 dizisiyle dikkatleri üzerine çeken ve son dönemin en başarılı oyuncularından biri olarak kabul edilen Selahattin Paşalı bir süredir setlerden uzak. Evlenen ve bebeğinin doğmasını bekleyen Paşalı’dan müjdeli haber nihayet geldi.

Yetenekli oyuncu Selahattin Paşalı, rol aldığı dizilerle son dönemin yükselen yıldızları arasında yer alıyor. Aşk 101 dizisinde canlandırdığı ‘Osman’ karakteriyle adını geniş bir kitlelere duyuran Selahattin Paşalı, son olarak Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde Hazal Kaya ile başrolü paylaştı.

En son bir sinema filmine imza atan Selahattin Paşalı, Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinden sonra setlere ara verdi. Sebebi evlenmesi ve baba olmaya hazırlanmasıydı. Başarılı oyuncunun eşi Lara Paşalı, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla bebeklerinin dünyaya geldiğini duyurdu.

Son dönemin parlayan genç oyuncusu Selahattin Paşalı’dan müjdeli haber var! 7

Birkaç ay önce Selahattin Paşalı ile evlenen Lara Paşalı paylaşımında kızı Leyla Pera’nın dünyaya geldiğini belirtti ve iki fotoğraf paylaştı. Paşalı çifti haberi, “İsmimizi ‘anne’ ve ‘baba’ olarak değiştirdik…” sözleriyle duyurdu.

Selahattin Paşalı, başrolünde yer aldığı bir filmle de Cannes Film Festivali’ne katıldı. Paşalı’nın başrolünü Ekin Koç’la paylaştığı, yönetmenliğini de Emin Alper’in üstlendiği Kurak Günler isimli film dünya prömiyerini kısa süre önce 75. Cannes Film Festivali’nin ‘Belirli Bir Bakış’ (‘Un Certain Regard’) bölümünde gerçekleştirmişti.

İlk kez festivalde seyirciyle buluşan ve biletleri günler öncesinden tükenen Kurak Günler, gösterimi sonrasında çok beğenilmiş ve 10 dakika ayakta alkışlanmıştı. Kurak Günler birkaç gün önce de Avustralya’da düzenlenen Sydney Film Festivali’nde yarıştı. Film, festivalin en güçlü adaylarından biri olarak gösteriliyordu.