Ana sayfa Dizi Haberleri Erşan Kuneri’yle ortalığı kasıp kavuran Cem Yılmaz’ı çok bereketli bir dönem bekliyor!

Erşan Kuneri’yle ortalığı kasıp kavuran Cem Yılmaz’ı çok bereketli bir dönem bekliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Cem Yılmaz, en son kariyeri için çok büyük öneme sahip Erşan Kuneri dizisiyle Netflix’te izleyiciyle buluşmuştu. Diziye yönelik eleştirilere rağmen büyük başarı elde eden Cem Yılmaz dur durak bilmeden yeni proje için imzayı attı.

Türkiye’nin en başarılı komedyenlerinden Cem Yılmaz bu aralar dur durak bilmiyor. Netflix’te yayınlanan dizisi Erşan Kuneri’nin ardından Cem Yılmaz yeni projeler için imzaları atmaya devam ediyor. Önümüzdeki bir yıl Cem Yılmaz için oldukça bereketli geçecek gibi görünüyor.

Gelen haberlere göre Cem Yılmaz, Erşan Kuneri’nin ikinci sezonu için hazırlıklara resmen başladı. Dizinin ikinci sezonunun ilk işareti Cem Yılmaz tarafından sosyal medya hesabında esprili bir dille verilmişti. Başrol oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu da ikinci sezonun olma ihtimalinin çok yüksek olacağını söylemişti.

Erşan Kuneri’yle ortalığı kasıp kavuran Cem Yılmaz’ı çok bereketli bir dönem bekliyor! 7

Görünüşe göre Cem Yılmaz önümüzdeki dönemde sadece Erşan Kuneri’nin ikinci sezonunu çekmeyecek. Gelen haberlere göre Cem Yılmaz Netflix’le yeni anlaşmalara imza attı. Cem Yılmaz bu anlaşmalar çerçevesinde iki film ve iki stand-up projesi gerçekleştirecek. Filmlerden biri olan Do Not Disturb’un (Rahatsız Etme) çekimlerine ise sonbaharda başlanacak.

Cem Yılmaz’ın yönetmen, senarist ve başrol oyuncusu olarak yer aldığı Erşan Kuneri dizisi yaklaşık bir ay önce Netflix’te gösterime girdi. Sekiz bölümden oluşan Erşan Kuneri, Cem Yılmaz’ın ilk dizisi olması nedeniyle büyük önem taşıyordu.

İlk duyurusunun yapılmasından itibaren büyük bir heyecanla beklenen Erşan Kuneri izleyicilerin bir kısmında büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Dizi, çok fazla cinsel ve küfür içerikli diyalog içerdiği gerekçesiyle izleyicilerin bir kısmı tarafından çok eleştirilmişti. Ancak bu eleştirilere rağmen Erşan Kuneri, Netflix’in en çok izlenen Türkçe içeriği olmayı başardı.