Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’in ayakları yere sağlam basıyor, her haliyle Türkiye’yi gururlandırıyor!

Kerem Bürsin’in ayakları yere sağlam basıyor, her haliyle Türkiye’yi gururlandırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizilerinin yurt dışına yayılma sürecinin hızlanması birçok oyuncu gibi Kerem Bürsin için de önemli fırsatları beraberinde getirdi. La Casa De Papel dizisinin yıldızı Alvaro Morte ile ortak bir projede yer alan Kerem Bürsin, ünlü İspanyol oyuncu ile de tanıştı. Profesör lakaplı Alvaro Morte, La Casa De Papel ile geniş bir hayran kitlesi kazandı.

Sen Çal Kapımı dizisiyle dünyanın dört bir yanına yayılan Kerem Bürsin hayranlığı da artarak devam ediyor. İspanya’da büyük kitleleri etkileyen oyuncu, bu ülkede artık çok tanınıyor ve bu nedenle de projelerde yer alması daha kolaylaştı. Kerem Bürsin’in İspanya ziyaretleri de hem ünlü isimlerle bir araya gelmesi hem yeni işbirlikleri yapması hem de hayranlarının sevgisinin gözükmesi noktasında çok verimli oldu.

Kerem Bürsin'in ayakları yere sağlam basıyor, her haliyle Türkiye'yi gururlandırıyor! 10

Özellikle 2022 yılında İspanya’ya birçok kez giden oyuncu, üst üste İspanyol medyasının gündemine girdi ve bu durum da yeni projelerin gelmesine kapı açıyor. Kerem Bürsin, birçok ülkede olduğu gibi İspanya’da da Türk dizilerinin büyük bir başarı kazandığını söyledi.

Ünlü oyuncu, “Dizilerimiz İspanya’da bayağı konuşuluyor, bayağı izleniyor. O yüzden bunun sayesinde de bence hem ülkeler arasında iş imkanları çıkabilir. Benim gibi insanların da ortak işler yapabilme gibi imkanlarımız doğuyor. Bu da bence önemli. Buralarda da ülkemizi başka bir şekilde temsil edebiliyoruz” açıklamasında bulundu.

İspanya’da kalıcı olabilmesi için İspanyolca diline hakim olması gerektiğinin farkında olan Kerem Bürsin ,güzel şeylerin olacağını söyledi.

Kerem Bürsin'in ayakları yere sağlam basıyor, her haliyle Türkiye'yi gururlandırıyor! 11

Kerem Bürsin, “Yakında bir film gibi imkan var. O yüzden ben de git gide İspanyolca öğreneceğim. Derdim burada bir Türk oyuncu olmak. O benim için daha önemli. Ülkemizi bu tarz şeylerde temsil ediyor olmak o en önemlisi” dedi.

Türk kültürünü, insanını ve ülkeyi bir şekilde yurt dışında tanıtmanın önemine işaret eden Kerem Bürsin, “Bu çok güzel bir şey. Çünkü yansımaları çok güzel. Hoş ve güzel bir şey” ifadesini kullandı.

Sokaklarda herkesin kendisine ilgi gösterdiğini anlatan Kerem Bürsin, “Herkes çok tatlı, çok saygılı, herkes çok sıcak bir şekilde karşılıyor” açıklamasında bulundu.