Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen yine sosyal medyanın diline düştü! Bakın bu defa neden!

Melis Sezen yine sosyal medyanın diline düştü! Bakın bu defa neden!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin sevilen dizilerinden Sadakatsiz’de canlandırdığı ‘Derin’ karakteriyle kariyerinde sıçrama yaşayan oyuncu Melis Sezen son instagram paylaşımıyla yine gündem oldu.

Instagram’da plaj pozlarını yayınlayan oyuncun paylaştığı fotoğrafta ayağının büyüklüğü dikkat çekince, fotoğraflar hayranları tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Tatilde şezlongda uzanırken verdiği pozları paylaşan oyuncunun ayakları takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Melis Sezen yine sosyal medyanın diline düştü! Bakın bu defa neden! 8

Bazı hayranları , ‘Abla ayağın kaç numara?’ şeklinde yorum yaptı. Kimi takipçisi ise, ‘Ayaklar 45 numara gibi duruyor” yorumlarıyla oyuncunun ayak numarasını tahmin etmeye çalıştı.

Sadakatsiz dizisinin final yapmasının ardından Bali’ye giden Melis Sezen tatiline Ege’de devam ediyor. Güneş ve denizin tadını çıkaran oyuncu sosyal medyayı da etkin bir şekilde kullanarak hayranlarını habersiz bırakmıyor.

Melis Sezen yine sosyal medyanın diline düştü! Bakın bu defa neden! 9

Öte yandan yeni sezonda Disney Plus ile anlaşan oyuncunun, Halit Ergen’in başrolünde yer alacağı Numen dizisinde oynayacağı konuşuluyor. Dizide Songül Öden’in de başrollerden birini paylaşacağı dillendirilmekte.

Medyapım imzalı Numen adlı dizinin senaryosunu Zafer Külünk kaleme alıyor. Distopik bir hikayenin anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Fatih Kızılgök oturuyor. Halit Ergenç dizide, yaptığı buluşla telepatik yöntemle eşiyle iletişim kuran bir karaktere hayat verecek.