Ana sayfa Dizi Fragmanları Yabancı dizi hayranları çok sevdi ama, Bambaşka Biri dizisinin kaderini yerli izleyiciler tayin edecek!

Yabancı dizi hayranları çok sevdi ama, Bambaşka Biri dizisinin kaderini yerli izleyiciler tayin edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Bambaşka Biri isimli yeni dizinin geçen hafta ilk bölümü yayınlandı.

Hande Erçel ile Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı Bambaşka Biri dizisinin ikinci yeni bölümünü de hayranlar merakla bekliyor.

Dizi ilk bölümü ile Fox TV’nin yıllardır izleyicilerde yarattığı erken final bıkkınlığının bir sonucu olan düşük izlenme oranlarına rağmen, iyi reytingler elde ederek başlangıç yapmıştı.

İkinci bölüm itibari ile Bambaşka Biri dizisinin daha iyi oranlar alarak yoluna güçlü bir şekilde devam etmesi bekleniyor.

Diziye yönelik olarak yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarının beklentileri büyük ve sosyal medyada güçlü bir izleyici desteği bulunuyor.

Hande Erçel hayranlarının yarattığı etkileşim gücünün dünya çapında birçok Türk dizisi hayranını harekete geçirmesine rağmen, sonuçta Türkiye’deki izleyicilerin izleme alışkanlıkları Bambaşka Biri dizisinin geleceğinde belirleyici olacak.

Peki dizinin ikinci bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar:

Bambaşka Biri dizisi 2. yeni bölümde Leyla’nın güven problemi!

Hırsından taviz vermeyen Leyla, soruşturmanın Kenan’dan bağımsız ilerleyemeyeceğini kabullenmek zorunda kalır.

Leyla’nın hapse attırdığı abisi Tahir tahliye olur ve ailesinin başına yeni belalar açacağı işlere bulaşmakta vakit kaybetmez. Leyla, Ekrem’e doğruyu söylemesi için bir şans verecektir. Bugüne kadar dürüstlüğünden kuşkulanmadığı babası bile suratına karşı yalan söylerse Leyla kime güvenebilir?

İdeallerini halka duyurmak isteyen Doğan basına gönderdiği mesajlarla Kenan’ı tehdit etmeye başlar. Hamdi Atılbay’ın son kurban olmadığı kesindir. Fakat savcı Leyla’nın varlığı İdris ve Doğan’ın yoluna beklemedikleri engeller çıkarır.

Doğan’ın işlediği yeni cinayet, çocukken geçirdiği travmayla ilgili ipuçları verir. Bölünmüş kişiliğinden habersiz yaşayan Kenan hafızasındaki gediklere mazeretler uydurmaya başlar.

Leyla’nın güvenebileceği insanlar sayıca azaldıkça, kurbanların sayısı çoğalır. Oğlunu kurtarmak isteyen Turan ise katili koruyan bir başsavcıya dönüşmekle sınanır. Kenan, Doğan’ın taleplerine uyup bir katilin sesi olmayı kabul edecek mi? Kenan’ın içinde yaşayan düşman Leyla için bir tehdit oluşturacak mı?