Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Keremcem 5 yıl sonra yeniden dönüş yaptı!

Keremcem 5 yıl sonra yeniden dönüş yaptı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Keremcem, şarkıcılık yönünü bir süre geri planda bırakmıştı. Üst üste dizilerde yer alan oyuncu, en son da atv ekranında yayınlanan Kimse Bilmez dizisinde rol almıştı.

Oyunculuğunu bir hayli geliştiren Keremcem, karavanda yaptığı müzik sohbetleri ile dikkat çekiyordu. Keremcem, 5 yıl aradan sonra yeni single’ı ile şarkılarını özleyen takipçilerine bir sürpriz yaptı.

‘Gitmişsin Çoktan’ single’ıyla youtube’da hayranlarının karşısına çıkan Keremcem, müzik çalışmalarını daha da yoğunlaştırarak devam edeceğini de belirtiyor.

Müzik kariyerini tekrar hızlandıracağının sinyallerini Kimse Bilmez dizisindeki karavanında müzisyen ve oyuncu arkadaşlarıyla birlikte çektiği, yine kendi YouTube kanalından yayınladığı AkustiKaravan programıyla veren Keremcem, 5 yılın ardından çıkarttığı ‘Gitmişsin Çoktan’ şarkısı için çok heyecanlı olduğunu ve 2020 yılında art arda yayınlayacağı yeni şarkılarla sevenleriyle müzikal anlamda da özlem gidereceğini söyledi.

Sözleri başarılı söz yazarı Şebnem Sungur’a müziği ise Gökhan Tepe’ye ait olan “Gitmişsin Çoktan” şarkısının klibinin yönetmen koltuğunda ise Mehmet Turgut yer alıyor.