Ana sayfa Sosyal Medya Keremcem, Alp Navruz ile tanıştığına hiç memnun değil!

Keremcem, Alp Navruz ile tanıştığına hiç memnun değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kimse Bilmez dizisinde Ali Hüroğlu olarak Pazar akşamları atv ekranında yer alan Keremcem, Onedio’nun youtube kanalında, sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı.

Kendisi hakkında hiç bilinmeyen bir şey sorulunca, kekik yiyemediğini anlatan Keremcem, ‘kekik’ kelimesini de tam olarak telaffuz edemediğine vurgu yaptı. Dizideki partneri Özgü Kaya’yı öven Keremcem, iyi bir insan olduğunu, profesyonel ve yetenekli olduğunu anlattı.

Keremcem, “Belki de ikimizin de şarkıcı başlangıçlı oyuncular olmamızdan kaynaklı olabilir” ifadesini kullandı. Oyuncuya ayrıca Alp Navruz ile nereden tanıştığı sorusu geldi.

Keremcem, “Biz aynı menajerlik şirketinin 2 oyuncusuyuz. Oradan tanışıyoruz.Tanıştığımıza hiç memnun değilim Alp ile. Çünkü benden daha yakışıklı adamlarla aynı kadrajda ya da ortamda bulunmak pek hoşuma giden bir şey değil” diye konuştu.

Bunun bir şaka olduğunu da söyleyen oyuncu, Alp Navruz’u çok sevdiğini sözlerine ekledi.

Keremcem, Alp Navruz ile tanıştığına hiç memnun değil! 7

Kıyafet alışverişi yapmayı sevmediğini anlatan Keremcem, hayattaki mottosununu ise “Asla, asla deme” olduğunu ifade etti.

Hayatta, asla dediğin bir şeyin mutlaka başına geldiğini anlatan ünlü oyuncu, ayrıca Kadife Kelepçe isimli şarkıyı da okudu ve ileride bir sürprizi olacağının da bilgisini verdi.

Videodan programı izleyebilirsiniz: