Ana sayfa Dizi Haberleri Keremcem dopingi Gül Masalı’na yaradı! Reytingi bu hafta da yükseldi!

Keremcem dopingi Gül Masalı’na yaradı! Reytingi bu hafta da yükseldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları ATV ekranında izleyiciyle buluşan Gül Masalı dizisi reytinglerde yükselişe geçti. Yükselişin özellikle dizinin kadrosuna Keremcem’in de katılmasından sonra başlaması herkesin dikkatini çekti.

ATV’de yayınlanan ve başrollerini Erdem Kaynarca ile Gülper Özdemir’in paylaştığı Gül Masalı dizisi en son sekizinci bölümüyle ekrana geldi. Gül Masalı’nın reytinglerindeki yükseliş gözlerden kaçmadı. Gül Masalı son bölümüyle reyting puanını yükseltmeyi başarırken tüm izleyicilerde ikinci olmayı başardı.

Bu yükselişin başarılı oyuncu Keremcem’in kadroya girmesiyle başladığı herkesin dikkatini çekiyor. En son 2019 yılında yayınlanan Kimse Bilmez isimli diziyle yine ATV ekranında hayranlarıyla buluşan Keremcem, iki hafta önce Gül Masalı dizisinin kadrosuna katılmıştı.

Keremcem dizide, yıllar sonra ortaya çıkan Fuat isimli çok güçlü bir karakteri canlandırıyor. Fuat karakterinin gelişi ile birlikte de hikayede Gonca’nın aklı fazlasıyla karışmaya başladı. Keremcem’in diziye girişi hikayeyi daha hareketli hale getirirken reyting puanlarını da yükseltmesine neden oldu.

Fuat’ın gelişi ile birlikte tüm gerçeklerin ortaya çıkmasını isteyen dizi hayranları, sadece Gonca’nın değil izleyicilerin de aklının Fuat nedeniyle karıştığını belirten yorumlar paylaşıyor.

Keremcem ile Gülper Özdemir ikilisinin partnerliğini bekleyenler ise, Fuat ile Gonca’nın aşk yaşaması için senaristlere mesaj yollamaya başladı. Hikaye nasıl ilerleyecek bilinmez ama Keremcem’in diziye katılmış olması hem ekibi hem de hikayeyi güçlendiren bir etki yaratmış durumda.