Ana sayfa Sosyal Medya Keremcem gerçekte nasıl birisi? Hayranları sordu, O anlattı!

Keremcem gerçekte nasıl birisi? Hayranları sordu, O anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Pazar akşamları Kimse Bilmez dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkmakta olan ünlü oyuncu Keremcem, hayranlarının sorularına yanıt verdi.

Dizi TV’de yer alan hayran sorularına samimi yanıtlar veren Keremcem, bazı detayları da açıkladı.

Sorular ve yanıtları şöyle:

“Oyunculuk mu yoksa müzisyenlik mi?”

“Her ikisi de diyebiliriz aslında. Kalbimdeki yeri ikisinin de farklı ve eşit. İzleyicilere ve dinleyicilere sorarsanız kimileri oyuncu, kimileri şarkıcı diyecektir. İkisinden de ayrı ayrı keyif alıyorum ama tanımlamak gerekir ise şarkıcı/oyuncu olabilir.”

“Sinema filminde oynamak istediğiniz bir karakter var mı?”

“Çok iyi bir sinema izleyicisiyim. Karakterin ne olduğu önemli değil, o projenin içinde beni heyecanlandırabilecek her karakter olabilir.”

“Bir masal, süper kahraman olsanız hangisi olmayı seçerdiniz?”

“Çocukluğumda en hayran olduğum karakter Red Kit idi. Ne yaparsa yapsın iyiliği gözeten ama faydası olduktan sonra da gün ışığına doğru tek başına yol alan.Atının üstünde hiç iltifat istemeyen anti kahraman görünüşlü kahramandır Red Kit.Herhalde o olmak isterim, burnu hariç…”

“Kendinizi yakışıklı buluyor musunuz?”

“Beğendiğim yerlerim var, beğenmediğim yerlerim var ama hiçbiri benim ve kendime ve insanlara yaklaşımımı değiştirmiyor, önemli olan da bu. Güzel insan yoktur, çirkin insan yoktur. Bu kendinizi nasıl algıladığınız, karşınızdakini nasıl algıladığınızdır. Ben kendimle barışık bir insan olduğumu düşünüyorum.Herkesin de bu yolda ilerlemesi gerektiğini düşünüyorum.”

“Popüler olmak hayatınızı kısıtlıyor mu?”

“Tabii ki kısıtlıyor ama şöhret dediğiniz şeyin negatif tarafları gülün dikeni gibi. Eğer yaptığınız işi seviyorsanız ve insanlar size sevgi ile yaklaşıyor ise benim için bundan güzeli yok. Tabii ki kısıtlıyor ama kabul edilebilir boyutta.”

“Lisede popüler birisi miydin?”

“Çok popüler değildim çok şey bir adam da değildim. Bunu arkadaşlarıma sormak lazım. Kendime popüler diyebileceğim bir popülerliğim yoktu..”

“Hobileriniz var mı?”

“Spor yapıyorum, bu bir yaşam tarzı oldu. Gitar çalmayı, şarkı yazmayı, şarkı söylemeyi seviyorum. Resim yapardım küçükken, tekrar başladım. Çok da iyi geliyor bana.”

“Romantik bir adam mısınız?”

“Ben sürpriz yapmayı seven,bana sürpriz yapılmasını sevmeyen birisiyim. Ben zorunda olduğu şeyi yapmayı sevmeyen birisiyim. İçimden gelmesi gerekiyor. Yaptığım şarkılar romantik, dizilerde canlandırdığım karakterler romantik tarafları var. Ben, hayata romantik bakan bir adamım.”

Videodan Dizi TV’nin 27 Ekim Pazar tarihli bölümünü izleyebilirsiniz.