Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde bir sır ortaya çıktı! Handan ve Cihan’ın geçmişindeki büyük sır!

Hercai dizisinde bir sır ortaya çıktı! Handan ve Cihan’ın geçmişindeki büyük sır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinde rol alan Gülçin Hatıhan, Handan Sadoğlu karakterine hayat veriyor. Serdar Özer ise yapımda Cihan Sadoğlu olarak izleyicilerin karşısına çıkmakta.

Serdar Özer, bu zamana kadar keyif almadığı hiçbir rolde yer almadığını anlattı. Dizi TV programına konuk olan Özer, “Oynarken çok keyif alıyorum. Kendince haklı yönlerini biliyorum Cihan’ın” diye konuştu.

Handan karakterini severek canlandırdığına değinen Gülçin Hatıhan, “Handan’a çok aşığım ve çok zeki buluyorum Handan’ı. Çok hareketli, çok kadın, çok dişi buluyorum.Öyle seviyorum Handan’ı” dedi.

SOKAKTA TEPKİ ALIYORLAR MI?

Hercai dizisinde bir sır ortaya çıktı! Handan ve Cihan'ın geçmişindeki büyük sır! 8

Handan ve Cihan’ın kararları Reyyan’ı kötü duruma düşürüyor. Bu nedenle de iki karaktere yönelik sokakta tepkiler var.

Gülçin Hatıhan, Midyat’ta sokağa çıktıkları zaman güzel tepkiler aldıklarını anlattı ve “Biz burada sokağa çıktığımız zaman en az 10 fotoğraf çektirmeden eve geri dönmüyoruz.İnsanların bana kişisel olarak tepkileri çok güzel. O yüzden ben insanların tepkilerini de seviyorum” açıklamasında bulundu.

Hercai dizisinde bir sır ortaya çıktı! Handan ve Cihan'ın geçmişindeki büyük sır! 9

Serdar Özer ise canlandırdıkları karakterlerin dezavantajlı gibi görünebileceğine değindi ve şöyle konuştu: “Avantajı büyüktür.Bu tarz karakterlerde oyunculuğun her safhasını bulabiliyorsun. Dramı da vardır, komedisi de vardır. Kızarlar ama severler. Net kızdıkları karakter tiplemeleri değildir Cihan ve Handan. Ben de dışarıda hiç kötü tepki almadım.”

HANDAN VE CİHAN’IN SIRRI

Handan ve Cihan arasındaki oyun izleyicileri de ekran başında tutmakta. Gülçin Hatıhan, birbirlerinden habersiz pek de bir şey yapmadıklarını belirtti.

İkilinin geçmişteki sırrını da Serdar Özer açıkladı.

Bu bölgelerde genelde çiftleri babaları kendi istediği kişiye vererek evlendiriyor. Ancak Handan ve Cihan’ın durumu farklı. Onlar birbirlerini severek evlendiler. İşte bu ve daha detaylı bilgiler Hercai’nin yeni bölümlerinde izleyicilerle buluşacak.

Handan ve Cihan’ın geçmişlerine yönelik pek bir bilgi yok. Ancak Serdar Özer, ilerleyen bölümlerde bu detayların dizide yer alacağını söyledi.

Özer, “İlerleyen bölümlerde zaten yavaş yavaş bu anlatılmaya başlayacak. Tamamen bir aşk hikayesine dayandığı için… Ortada temiz bir aşk var ve aile aslında onun üzerine kuruluyor. Çok şaşırtıcı bir biçimde. Güven var o yüzden de” diye konuştu.

Videodan Dizi TV’nin 27 Ekim Pazar tarihli bölümünü izleyebilirsiniz.