Ana sayfa Dizi Haberleri Keremcem, Kimse Bilmez dizisi ile ters köşe yaptığı Ali’ye tav olmuş!

Keremcem, Kimse Bilmez dizisi ile ters köşe yaptığı Ali’ye tav olmuş!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – atv’nin yeni yaz dizisi Kimse Bilmez, Salı akşamları yüksek reytingiyle dikkat çekmekte.

Özgü Kaya ve Engin Hepileri ile birlikte başrolde oynayan Keremcem, dizi teklifi geldiğinde karakteri çok beğendiğini ve bu yüzden oynamak istediğini anlattı.

Ali’nin daha önce hayat verdiği karakterlerden farklı bir kişi olması, Keremcem’in gönlünü çalmış!

Kimse Bilmez dizisindeki Ali’nin kendisini etkilediğini ifade eden Keremcem,”Benim diziyi kabul etmemdeki en büyük sebep zaten daha önce canlandırmadığım bir rol olmasıydı. Çok farklı, daha önce canlandırmadığım bir karakter olmasıydı. Ali karakteri tavladı beni” diye konuştu.

Keremcem, Kimse Bilmez dizisi ile ters köşe yaptığı Ali'ye tav olmuş! 7

Ali, Keremcem’den çok farklı!

Sokakta kendisini gören hayranlarının “Ali hocam” diye seslendiklerini söyleyen Keremcem, bu şekilde karakteri daha çok sahiplendiğini de belirtmekte.

Tanındığı günden beri hep üzerine yapışan ‘bebek yüzlü’ ifadesinin ardından, Ali gibi çok farklı bir karakteri oynamasıyla ilgili olarak da Keremcem, şu açıklamayı yapıyor:

“Canlandıracağınız karakterin kendi kişilik özelliklerini koyduğunuz zaman çok daha güzel, çok daha doğru ve gerçek oluyor. Ali’yi canlandırırken de yaptığım şey bu aslında. Evet Keremcem’den uzak ama oyunculuk dediğiniz şey zaten size benzemeyen, sizin özelliklerine sahip olmayan birini de kendi bünyenize sokarak izleyiciye sunabilmek. Bunu yapabildiğimi düşünüyorum. İzleyici tepkilerinden de bunu alıyoruz zaten.”