Ana sayfa Dizi Haberleri Keremcem, Kimse Bilmez dizisindeki Ali’yi bakın neden oynamayı kabul etmiş?

Keremcem, Kimse Bilmez dizisindeki Ali’yi bakın neden oynamayı kabul etmiş?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – atv ekranlarında yayınlanan Kimse Bilmez dizisi, Salı akşamları ekrana geliyor.

Dizi, reytingleriyle kanalın yüzünü güldürürken, Özgü Kaya ve Engin Hepileri ile birlikte dizinin başrolünde oynayan Keremcem, bu diziyi neden kabul ettiğini Dizi TV mikrofonlarına anlattı.

Daha önce oynadığı karakterlerden bambaşka bir kişi olan Kimse Bilmez dizisindeki Ali’nin kendisini etkilediğini söyleyen Keremcem,”Benim diziyi kabul etmemdeki en büyük sebep zaten daha önce canlandırmadığım bir rol olmasıydı. Çok farklı, daha önce canlandırmadığım bir karakter olmasıydı. Ali karakteri tavladı beni” diye konuştu.

Keremcem, Kimse Bilmez dizisindeki Ali'yi bakın neden oynamayı kabul etmiş? 7

Ali, Keremcem’den çok farklı!

Diziyi takip edenlerin sokakta şimdiden kendisine “Ali hocam” diye seslenmeye başladıklarını söyleyen Keremcem, bu durumun canlandırdığı karakteri sahiplenmesinde de büyük etkisi olduğunu belirtmekte.

Tanındığı günden beri hep üzerine yapışan ‘bebek yüzlü’ ifadesinin ardından, Ali gibi çok farklı bir karakteri oynamasıyla ilgili olarak da Keremcem, şu açıklamayı yapıyor:

“Canlandıracağınız karakterin kendi kişilik özelliklerini koyduğunuz zaman çok daha güzel, çok daha doğru ve gerçek oluyor. Ali’yi canlandırırken de yaptığım şey bu aslında. Evet Keremcem’den uzak ama oyunculuk dediğiniz şey zaten size benzemeyen, sizin özelliklerine sahip olmayan birini de kendi bünyenize sokarak izleyiciye sunabilmek. Bunu yapabildiğimi düşünüyorum. İzleyici tepkilerinden de bunu alıyoruz zaten.”