Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Keremcem ve Burak Serdar Şanal dizi için birlikte düet yaptı!

Keremcem ve Burak Serdar Şanal dizi için birlikte düet yaptı!

tarafından ker_def

ATV’nin sevilen dizisi ‘Kimse Bilmez’in 24’ncü bölümünde yayınlanan çok özel bir sahne, herkesi ekran başına kilitledi. Senaryo gereği birlikte şarkı söyleyen iki kardeş için stüdyoya giren Keremcem ve Burak Serdar Şanal, duayen sanatçı Barış Manço’nun ‘Bugün Bayram’ isimli şarkısını seslendirdi.

DUYGU YÜKLÜ BİR SAHNE… Kimse Bilmez’in, 24’ncü bölümünde yayınlanan çok özel bir sahne için Keremcem ve Burak Serdar Şanal birlikte stüdyoya girerek şarkı söyledi. Senaryo gereği önceki bölümde kavuşan Ali ve Süleyman kardeşlerin doğdukları evde söyledikleri çocukluk şarkısı ‘Bugün Bayram’, izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

BERABER STÜDYOYA GİRDİLER

Keremcem ve Burak Serdar Şanal dizi için birlikte düet yaptı! 8

Şarkının seslendirilmesi için birlikte stüdyoya giren Keremcem ve Burak Serdar Şanal, eğlenceli bir atmosferde Barış Manço’nun unutulmaz eserini seslendirdi. Stüdyoda mikrofon başındaki görüntülerini sosyal medya hesaplarından da paylaşan Keremcem ve Burak Serdar Şanal, seyirciler için yeni bölümde çok özel bir sahnenin yayınlanacağı müjdesini verdi.

Keremcem ve Burak Serdar Şanal dizi için birlikte düet yaptı! 9

USTA OYUNCU KADROSU

Yönetmenliğini U. Hakan Eren ve Reyhan Pekar’ın yaptığı dizinin Yönetici Yapımcılığını Osman Enes Yakut üstleniyor. Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide; Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Adnan Biricik, Asya Taşkın, Beran Özel, Sevtap Özaltun ve Fatma Karanfil gibi usta isimler yer alıyor.

Senaryosunu Hasan Burak Kayacı’nın kaleme aldığı Kimse Bilmez, sürükleyici hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla atv izleyicilerinin gönüllerinde taht kurdu.