Ana sayfa Dizi Haberleri Keremcem’den Kimse Bilmez’e duygusal veda!

Keremcem’den Kimse Bilmez’e duygusal veda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Keremcem, 2019 yılının yaz aylarından itibaren Kimse Bilmez isimli diziyle ekranda izleyicilerle buluşmakta.Oyuncu, dizinin 27.bölümünün yayınlandığı sırada instagram hesabından veda paylaşımında bulundu.

atv’de yayınlanan dizinin 27. ve son bölümü 29 Aralık Pazar akşamı yayınlandı. Dizi vedasıyla birçok hayranını da büyük üzüntüye sevk etti. Instagram hesabından duygusal bir mesaj paylaşan oyuncu, hayranlarına da teşekkür etti.

Ünlü oyuncu Keremcem, “27. ve son bölümüyle Kimse Bilmez şu anda yayında. Seni de geçmişime altın harflerle yazdım. Ali Hüroğlu, eminim yine bir yerlerde iyilik yapmaya uğraşıyorsundur Ali Hocam. Yapımımıza, ekibimize ve bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkürler” diye yazdı.

Takipçileri ise “Seni çok sevdim Ali Hüroğlu, asla unutmayacağız seni” diye yorumda bulundu.Bu rolünün çok özleneceğini belirten izleyiciler, “Daha iyi projelerde yakın zamanda olman dileğiyle koca yüreğim. Başarılar ve mutluluklar seninle olsun” şeklinde mesaj bıraktı.

Keremcem'den Kimse Bilmez'e duygusal veda! 7