Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi Eda Ece’yi 2019 yılında uçurdu!

Yasak Elma dizisi Eda Ece’yi 2019 yılında uçurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, Yasak Elma dizisinde izleyicilerle buluşmakta. Yıldız karakteri ile hayatının en önemli çıkışını yapan oyuncu 2019 yılını geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde 2019 yılını kendisi açısından değerlendirdi.

2019 yılının kendisi için zor geçtiğini belirten Eda Ece, “Yürek ağızda geçti” diyerek de ne kadar zorlandığını ifade etti. Kariyeri adına bu yılın çok başarılı bir sene olduğunu da anlatan Eda Ece, uzun saatler çalışıp çok yorulduğunu ancak bunun karşılığını da aldığını söyledi.

2020 yılı için dileklerinden bahseden oyuncu, “Çok daha adaletli, nazik, iyicil ve iyileştirici olmanı bekliyorum 2020. Sağlık, mutluluk, huzur hepimizin olsun bu yıl” dedi.

Ünlü oyuncu, İngilizce cümleler de eklediği mesajında şu ifadeleri yazdı:

2019 çok zor bir seneydi, yürek ağızda geçti. What the hell was that yazan capsleri görüyorum aynen öyle! 2019 bir yandan da, kariyerim adına iyi bir yıl oldu, çok uzun saatler çalıştık, yorulduk ama karşılığını aldık, bunun için Yıldız’ıma teşekkür ediyorum, başarılı bir yıl geçti. Mottomuz Carrie Fisher ve Meryl Streep’ten: Take your broken heart make it into art! Çok daha adaletli, nazik, iyicil ve iyileştirici olmanı bekliyorum 2020. Sağlık, mutluluk, huzur hepimizin olsun bu yıl. Hemen git 2019. #bye2019 #whatthehellwasthat

Yasak Elma dizisi Eda Ece'yi 2019 yılında uçurdu! 7