Ana sayfa Dizi Haberleri Keremcem’e hayranlarından Kimse Bilmez dizisi desteği!

Keremcem’e hayranlarından Kimse Bilmez dizisi desteği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kimse Bilmez dizisi 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin başrol oyuncusu Keremcem, fragmanı instagram hesabından paylaştı.

Özgü Kaya ile birlikte başrolde yer alan Keremcem, ilk kez bir ajan karakterine hayat verecek.

Dizide; annesi ve babasını küçük yaşta kaybettikten sonra, zekâsı ve karanlıkta görmek gibi sıra dışı yetenekleri sayesinde devletin keşfettiği ve verdiği özel eğitimle yıllarca devlete kimliğini gizleyerek hizmet vermiş, elektronik ve tamir konusunda da usta olan ‘Ali’ karakterini canlandıracak olan Keremcem’in hayranları diziyi heyecanla beklediklerini belirtiyor.

Yorumlarda ünlü oyuncuya da büyük destek var.

“Heyecanla bekliyoruz koca yürek” yorumunu yazan bir takipçi dikkat çekerken, bir başkası ise “Harika olacak” diyerek düşüncesini belirtiyor.

Hayranlarının genel görüşü dizinin tutacağı yönünde. Kimse Bilmez’in yayın tarihi henüz açıklanmadı. Ancak Keremcem, Haziran ayında yayına başlayacaklarını daha önce bir röportajında söylemişti.

Ayrıca Sevda karakterine hayat veren Özgü Kaya’nın güzelliğine yönelik de çok sayıda yorum var. Özgü Kaya, hatırlanacağı üzer ilk olarak Adı Efsane dizisinde Sibel olarak ekrana gelmiş, daha sonra ise Mehmetçik Kutül Amare dizisinde Zeynep karakterine hayat vermişti.

İşte Keremcem’in paylaşımı:

#KimseBilmez yakında .. @atvturkiye @ukiletisim @kayaozgu